Netflix Tips 2018 – het complete overzicht

Zoals jullie misschien wel gezien hebben heeft CineMartijn dit jaar (bijna) wekelijks een Netflix aanrader met jullie gedeeld. Iedere keer was dit een film in een ander genre. De insteek was om jullie kennis te laten maken met ”vergeten klassiekers” en onbekendere pareltjes.

Netflix Videoland aanbod Just watch

Hierbij het overzicht van de films welke dit jaar zijn aangeraden. Uiteraard zijn er (helaas) ook veel films van Netflix afgehaald, maar wees gerust: in dat geval bieden we jullie een alternatief.

Netflix tips 2018

Zoals je ziet blijkt dat de meeste films er nog steeds op staan. Daarnaast heeft Netflix vele nieuwe titels toegevoegd, waardoor het nog steeds de moeite waard is om lid te zijn van de bekende streamingdienst.

We hopen dat je dit jaar wat aan onze Netflix tips hebt gehad. Voel je vrij om ons te laten weten welke film je bevallen zijn. Of welke je juist niet zo goed vond.

Gezien het feit dat we in onze andere artikelen ook een hoop Netflix titels bespreken zullen deze Netflix Tips volgend jaar niet meer terugkeren. Wel gaat er een (filmgerelateerd) alternatief komen. Blijf de site in de gaten houden om te zien wat dit gaat worden!

Reageer op artikel:
Netflix Tips 2018 – het complete overzicht
Sluiten