Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 6 dec 2018

Netflix onthult eindelijk releasedatum eerste seizoen Titans

In oktober kwam het nieuws al voorbij dat DC’s Titans op Netflix zou gaan verschijnen, maar een releasedatum bleef tot op heden uit. Echter heeft de streamingdienst inmiddels een datum vrijgegeven en kunnen we ons, al sneller dan we dachten, opmaken voor het eerste seizoen van deze superhelden serie. 

Titans op Netflix

De eerste beelden van DC’s nieuwe superheldenserie Titans verschenen al in oktober. Echter kregen we vervolgens weinig informatie over wanneer de serie in Nederland te zien zou zijn. In Amerika is het eerste seizoen al een aantal weken te zien op de DC streamingdienst en de laatste aflevering staat gepland voor 28 december. Op dat moment is het eerste seizoen dus compleet en kan hij, in zijn geheel, verscheept worden naar de streamingdienst. En die verscheping vindt eerder plaatst dan je denkt.

DC Titans op Netflix

Vanaf 11 januari 2019 lanceert Netflix Nederland de superheldenserie Titans op haar platform. Aangezien het eerste seizoen tegen die tijd is afgerond in Amerika, is de verwachting dat het volledige eerste seizoen direct te zien is. Het verhaal volgt een groep nieuwe superhelden die uit alle hoeken van het DC-unversum zijn getrokken. De groep wordt geleid door Batman’s leerling Robin, die niet meer met de held geassocieerd wil worden. Om de misdaad tegen te gaan bundelt hij zijn krachten met helden als Beast Boy, Raven en Starfire.

Een goed begin

In Amerika is de serie dus al een aantal weken te zien de waar de reacties op de trailer misschien wat mild waren, wordt het eerste seizoen erg goed ontvangen. Sterker nog: het succes is dusdanig groot dat DC inmiddels al het tweede seizoen heeft besteld. Wanneer je in januari de serie gaat bingen kun je een ding in het achterhoofd houden: het verhaal gaat nog verder.

Vanaf 11 januari is het nieuwe seizoen te zien op Netflix, een paar weken na de release in Amerika. Verwachting is dat dit ook met het tweede seizoen zal gebeuren.

Reageer op artikel:
Netflix onthult eindelijk releasedatum eerste seizoen Titans
Sluiten