Tech 11 jan 2019 Mark Hofman

Gratis plugin fixt twee meest frusterende Netflix features

Het weekend staat voor de deur en dat betekent dat Netflix weer volop gebruikt gaat worden. Zeker nu deze geweldige serie op het platform te vinden is. Maar waar het bedrijf ons geregeld voorziet van entertainment en plezier, kunnen we ons ook nog wel eens flink storen aan de werking ervan. Gelukkig zijn er plugins in het leven geroepen waarmee deze problemen, of twee ervan in dit geval, opgelost worden. 

Netflix plugin fixt frustratie

Wanneer jij als Netflix gebruiker niets moet hebben van de app, zal je weten dat er voor de browserversie van de streamingdienst nog flink wat verbeterpunten zijn. De koude winterdagen doorbrengen met de dienst is zeker een goed idee, maar levert wat dat betreft ook redelijk frustratie op. Althans, zover we horen. Gelukkig is er, naast deze handige app, ook nog een andere extensie die het leven van gebruikers een stuk makkelijker maakt. Sterker nog: het maakt een einde aan twee van de meest irriterende dingen van de website.

De gratis plugin Netflix Tweaked doet precies wat je denkt dat het doet: het Tweaked Netflix. Ontwikkelaar Fluencyy LLC maakt het browsen van de site een stukje gebruiksvriendelijker, door twee specifieke functies. De eerste, en gelijk de belangrijkste, feature is het stopzetten van de auto-play functie. Netflix luistert veel naar feedback van de gebruiker, maar dit is een functie die het maar niet wil wijzigen. Wie zich geregeld op de homepage bevindt zal zien dat trailer en previews altijd afgespeeld worden. Waar het geluid van deze voorvertoningen wel stil te zetten is, is de functie op geen enkel mogelijke manier stop te zetten. Daar brengt Netflix Tweaked dus verandering in.

Netflix web extensie

Daarnaast doet de tool wat aan de positionering van bepaalde knoppen. Netflix lijkt Verder Kijken en Mijn Lijst constant te verplaatsen, met als doel dat jij geforceerd andere content onder ogen krijgt. Door de tweak van de extensie, blijven deze twee rijen constant op dezelfde positie staan. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar de nieuwe aflevering van je favoriete serie, maar kunt gewoon door blijven kijken.

Download Netflix Tweaked nu, geheel gratis, in de web store van Google Chrome.

Reageer op artikel:
Gratis plugin fixt twee meest frusterende Netflix features
Sluiten