Dit zijn de 10 populairste series en films op Netflix deze week

Sinds een aantal maanden werkt Netflix met een heuse top 10. Elke week verandert die. Wij laten zien wat nu de populairste films en series op het medium zijn.

Elke week komen er weer nieuwe series bij en er verdwijnt er oude content van Netflix. Het is dan ook geen wonder dat de top 10 continu verandert. Deze week heeft de streamingdienst een bijzondere lijst die bestaat uit oude vertrouwde films en nieuwe series.

10. Sjakie en de Chocoladefabriek

Op nummer 10 een bekende. Sjakie en de Chocoladefabriek is natuurlijk al een aantal jaar oud. De verfilming van het boek van Roald Dahl weet nog steeds heel veel mensen te bemoeien. De hoofdrol is natuurlijk voor Johnny Depp.

9. The Sinner

The Sinner is misschien wel een van de beste crime-series van de afgelopen jaren. Sinds een maandje is seizoen drie van de serie uit. Zoals ook bij de eerdere seizoenen is er weer een compleet nieuw verhaal. Dit keer over een man die een auto-ongeluk overleeft. Gelukkig is detective Harry Ambrose weer terug als vanouds.

8. The Business of Drugs

Naast films en series staan er natuurlijk ook geweldige docu’s op Netflix. Deze week weet de miniserie The Business of Drugs een plaatsje te veroveren in de Netflix-lijst. In deze docu onderzoekt een CIA-analist de handel achter zes verboden middelen.

7. Warrior Nun

Warrior Nun is een nieuwe serie op Netflix. Een weesmeisje ontwaakt in een lijkenhuis. Ze blijkt bijzondere superkrachten te hebben en is dan ook de uitverkorene van een geheime sekte van nonnen. Zij jagen op demonen en met de uitverkorene wordt dat weer een stukje makkelijker.

6. Oscuro Deseo

Oscuro Deseo is de onbekende in deze lijst. In het Nederlands betekent het donker verlangen en dat dekt zeer goed de serie. De getrouwde Alma brengt een weekend weg van huis door wat weer passie in haar leven brengt. Het eindigt echter in een tragedie voor haar. Ze trekt de waarheid in twijfel over de mensen rond haar heen.

5. Queen of the South

Queen of the South heeft nieuwe afleveringen en daar zijn fans maar al te blij mee. Het is dan ook geen wonder dat de serie in de top 10 verschijnt. In de serie wordt hoofdrolspeler Teresa gedwongen om te werken voor een drugskartel. Eerder vermoorde het al haar vriend. Bewapend met een mysterieus notitieblok moet ze zien te overleden.

4. The Old Guard

Een nieuwe Netflix-film met Charlize Theron en Kiki Layne in de hoofdrollen. Vier onsterfelijke strijders beschermen al eeuwen de mens. Ze worden echter opgejaagd wanneer ze een vijfde onsterfelijke ontdekken.

3. Fatal Affair

En nog een nieuwe Netflix-film in de lijst. Dit keer een psychologische thriller. Een advocate raakt verstrikt in een kat-en-muisspel als ze een drankje doet met een oude vriend. Haar leven verandert in een obsessie en brengt daarmee iedereen waarvan zij houdt in gevaar.

2. Suits

Suits is inmiddels niet meer weg te denken in het tv-landschap. Seizoen acht staat inmiddels op Netflix en wordt dan ook massaal bekeken. Eigenlijk hoeven we er niet veel over te vertellen, maar voor diegene die het niet kennen, doen we het toch. Als een drugsdeal fout afloopt gaat Mike Ross werken voor Harvey Specter. Een van de beste advocaten in New York. Hoewel hij vroegtijdig zijn studie verliet, mag hij toch aan de slag als advocaat-stagiair.

1. Cursed

De meest populaire Netflix-serie van deze week is Cursed. De serie is sinds vrijdag te vinden op de streamingdienst. De serie gaat over Nimue, een Fey-meisje dat wordt achtervolgd door een groep geestelijken die haar soort wil uitroeien. Ondertussen moet ze opzoek naar Merlijn om haar eigen soort te kunnen redden. Wil je weten wat wij van de serie vinden? Dat lees je hier.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 populairste series en films op Netflix deze week
Sluiten