Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 28 aug 2019

Netflix komt met horrorserie Marianne en de trailer is angstaanjagend goed

Als jij een horrorliefhebber bent dan is de kans groot dat je al die ”dit is de engste film ooit” beloftes inmiddels een beetje beu bent. Dit omdat het in de praktijk vaak erg mee blijkt te vallen. Vandaar dat wij je dit soort grootspraak liever willen besparen. Toch kunnen we niet ontkennen dat de trailer voor de aankomende Netflix serie Marianne er wel degelijk erg creepy uitziet.

Netflix deelt trailer voor horrorserie Marianne

Naast drama en sciencefiction blijkt Netflix ook nog te investeren in horror content. Zo zal er volgende maand een serie aan de streamingdienst toegevoegd gaan worden genaamd Marianne en die gaat vermoedelijk erg eng worden.

De onlangs verschenen trailer heeft namelijk al vele kijkers de stuipen op het lijf weten te jagen. Mocht je het aandurven dan kun je hem hieronder zelf bekijken:

Ondanks dat we de belofte ”engste Netflix serie aller tijden” inmiddels wel genoeg gehoord hebben valt het niet te ontkennen dat de bovenstaande video behoorlijk creepy oogt.

Daar komt bij dat Marianne in Frankrijk geproduceerd is, wat een leuke afwisseling is op al die Amerikaanse content. Daarnaast hebben de Fransen met gruwelijke titels als Martyrs en Raw al ruimschoots bewezen dat ze prima met het horrorgenre uit de voeten kunnen.

Marianne zal vanaf 13 september op Netflix te bekijken zijn.

Meer nieuwe films en series

Zoals verwacht is Marianne niet de enige nieuwe serie welke binnenkort naar Netflix zal gaan komen. Zo kunnen we ook titels als Clickbait en The I-Land gaan verwachten. Met name deze laatste zou zomaar eens erg vermakelijk kunnen worden. Een eerste trailer is hier te bekijken.

Mocht jij echter meer behoefte hebben aan een lijstje films en series welke nu al te bekijken zijn dan raden we aan om dit overzicht te checken. De meest recente updates vind je in ons Netflix nieuwsoverzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix komt met horrorserie Marianne en de trailer is angstaanjagend goed
Sluiten