Netflix maakt wachten op House of Cards ondraaglijk met officiële trailer

Netflix is de laatste tijd behoorlijk bezig met het opvoeren van de spanning rondom de lancering van het zesde en tevens laatste seizoen van House of Cards. Eerder verschenen er al korte teaser trailers, maar nu mogen we eindelijk genieten van uitgebreide beelden van het nieuwe seizoen in de officiële House of Cards trailer.

Claire Underwood in het middelpunt

De trailer duurt maar liefst twee minuten en is hier hiermee dus een stuk langer dat wat we voorheen zagen. Het wordt duidelijker dan ooit dat het niet meer om Frank draait, maar dat Caire Underwood een behoorlijk centrale rol inneemt in seizoen 6. Verhaalsgewijs moest het misschien ook wel, aangezien Frank (aka Kevin Spacey) zich nogal ongeliefd heeft gemaakt en op een gegeven moment zelfs uit de show is geschreven.

Netflix House of Cards

Het ergste dat het land ooit is overkomen

Als je naar de trailer kijkt, voel je het waarschijnlijk alweer kriebelen en geniet je alvast van de spanning die het kaartenhuis doet schudden. Afgaande van de beelden lijkt het een waardige afsluiting te worden van de geliefde serie. Er lijkt zowaar nog meer chaos te zijn dan in de voorgaande seizoenen en het ziet ernaar uit dat Claire het bijzonder zwaar zal krijgen om zich staande te houden in het Witte Huis. De trailer begint ook met het in twijfel trekken van haar vermogen om te leiden. Ze zou mogelijk zelfs het ergste zijn dat Amerika ooit is overkomen.

House of Cards in november

Om te zien hoe het allemaal afloopt, zullen we nog heel even moeten wachten. Op 2 november zal het eindelijk zover zijn en zullen behoorlijk wat mensen beginnen aan hun laatste House of Cards binge sessie. In de tussentijd lijkt Netflix de serie precies goed genoeg in de spotlight te zetten dat het bijna ondraaglijk wordt, dat het laatste seizoen er nog niet is. Als je wat afleiding zoekt, zou je je bezig kunnen houden met de vraag “hoe realistisch House of Cards eigenlijk is“.

Netflix Nederland

Reageer op artikel:
Netflix maakt wachten op House of Cards ondraaglijk met officiële trailer
Sluiten