Netflix brengt je alvast in kerststemming met trailer ‘Klaus’

Je kunt van Netflix zeggen wat je wilt, maar ze spelen wel altijd leuk in op feestdagen. Zo ook met Klaus, een animatiefilm die de kijker alvast in kerstsferen moet brengen.

In tegenstelling tot het op kerstavond verschijnende tweede seizoen van Lost in Space komt Klaus al op 15 november uit. Reden genoeg voor Netflix om alvast een trailer online te zetten.

Trailer voor kerst animatiefilm Klaus

Het verhaal achter de kerstman mag dan al erg vaak verteld zijn, maar dat neemt niet weg dat het niet leuk is om een moderne uitvoering te zien. Zo volgen we in Netflix film Klaus bijvoorbeeld een student aan de zogeheten postacademie, die tot zijn ongenoegen naar een afgelegen eiland wordt gestuurd. Hier komt hij in aanraking met de eenzame en ietwat mysterieuze Klaus, die een talent blijkt te hebben in het maken van speelgoed.

Hieronder zie je een trailer voor de originele versie, met stemmen voor onder andere Jason Francesco Schwartzman, Rashida Leah Jones en J.K. Simmons:

Mocht jij meer interesse hebben in de Nederlands gesproken versie dan kun je hier een trailer voorzien van Nederlandse stemmen bekijken. Welke acteurs daarin te horen gaan zijn is echter nog maar even afwachten, al klinkt de stem van Klaus wat ons betreft een beetje als Frank Lammers. De laatste kennen we natuurlijk van zijn rol als Ferry Bouman in de Netflix original Undercover.

Update: het is bekend geworden dat Klaus inderdaad door Frank Lammers wordt ingesproken. De stem van de jonge postbodes gaat afkomstig zijn van Henry van Loon.

Meer Netflix originals

Naast Klaus heeft Netflix nog veel meer originele content gepland staan. Zo zal op 27 november de film The Irishman verschijnen, waarin de legendarische acteurs Robert De Niro en Al Pacino sinds lange tijd weer samen te zien zijn. Een aantal weken later, op 13 december, wordt 6 Underground aan het aanbod toegevoegd. Dit is een spectaculaire actiefilm van Michael Bay met het hoogste budget voor een Netflix film tot nu toe.

Ook gaat de streamingdienst dit jaar nog 8 andere films uitbrengen. In dit overzicht zie je precies welke titels dat zijn en kun je ook enkele trailers bekijken.

Reageer op artikel:
Netflix brengt je alvast in kerststemming met trailer ‘Klaus’
Sluiten