Netflix deelt trailer voor Taylor Swift docuserie ‘Miss Americana’

Taylor Swift kennen we waarschijnlijk allemaal wel vanwege haar muziekcarrière, maar het blijkt dat deze zangeres nog meer talenten in huis heeft. Zo heeft ze ook enkele acteerklusjes op haar naam staan. Daarnaast is ze te zien in non-fictie projecten, zoals bijvoorbeeld de aankomende documentaire die Netflix binnenkort lanceert.

Waar Taylor Swift voorheen vaak bijrolletjes had in films heeft ze in Miss Americana de hoofdrol. Het gaat hier om een documentaire die in samenwerking met Netflix gemaakt is.

Taylor Swift centraal in Netflix serie Miss Americana

Gezien Cats, het meest recente project waar ze in gespeeld heeft, op zijn zachts gezegd niet al te best ontvangen is kan Taylor Swift wat ons betreft wel een nieuwe kans gebruiken. Het is daarom ook goed nieuws dat volgende week de docuserie Miss Americana op Netflix verschijnt, dat geheel in het teken staat van haar carrière als zangeres. Hieronder is alvast een trailer te vinden:

Naast de hoogtepunten van haar carrière krijgen we ook het een en ander mee over de dingen waar de zangeres mee worstelde. Zo spreekt ze openhartig over haar eetstoornis en komen ook haar andere onzekerheden aan bod. Het blijkt bijvoorbeeld dat Swift zichzelf vooraf een optreden regelmatig moest overhalen om het podium op te stappen en een positieve houding aan te nemen.

Releasedatum

Miss Americana was onlangs te zien als openingsfilm van het Sundance Film Festival in de Verenigde Staten. Netflix gebruikers kunnen vanaf 31 januari van de docuserie genieten.

Het blijkt overigens dat deze docuserie zeker niet het enige is waar Netflix dit jaar mee gaat komen. Er werd onlangs namelijk gespeculeerd dat de dienst dit jaar een ruime 17 miljard aan nieuwe content uit gaat geven. Volgens analisten gaat een groot deel hiervan naar films en series die de dienst zelf laat produceren. Wat de budgetten van de concurrerende streamingdiensten zijn kun je hier lezen.

Reageer op artikel:
Netflix deelt trailer voor Taylor Swift docuserie ‘Miss Americana’
Sluiten