Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 10 jan 2019

Netflix lanceert officiële trailer voor tweede seizoen The Punisher

Netflix wist begin deze maand veel Marvel fans, eindelijk weer, te verrassen. De streamingdienst kondigde aan dat het tweede seizoen van The Punisher nog deze maand te zien zou zijn. Waar fans het eerder moesten doen met een korte teaser trailer, voorziet Netflix ze nu eindelijk van een volledige trailer. 

Netflix drop trailer voor nieuw seizoen The Punisher

Voor het eerst in weken zorgde Netflix eindelijk weer voor wat glimlachen op de gezichten van Marvel fans. De streamingdienst trok de stekker eind 2018 uit Daredevil, Luke Cage en Iron Fist. Uiteindelijk maakte het begin deze maand bekend dat het tweede seizoen van The Punisher nog deze maand te zien zou zijn, wat weer voor wat positiviteit zorgde. Op 18 januari verschijnt het tweede seizoen van de brute held en de eerste trailer staat eindelijk online.

Het nieuwe seizoen gaat zich richten op Frank Castle die zijn tijd als The Punisher achter zich heeft gelaten. Maar wanneer hij in verband wordt gebracht met de moordpoging op een jong meisje. De mysterieuze omgeving van dit meisje zorgen ervoor dat Castle een doelwit wordt, waardoor oude en nieuwe vijanden hem het leven zuur proberen te maken. Frank moet zijn lot accepteren en zijn leven als The Punisher omarmen.

Check de trailer van het tweede seizoen hieronder.

In de serie zien we niet alleen Jon Bernthal terugkeren als Frank Castle, maar ook Ben Barnes als Billy Russo. De man ging niet helemaal lekker meer aan het einde van het eerste seizoen, maar is in de nieuwe afleveringen ook volop te zien. Na het grote succes van het eerste seizoen, en het cancellen van de overige Marvel series, is de hype rondom The Punisher ontzettend groot. Het tweede seizoen is vanaf 18 januari te zien op Netflix.

Benieuwd wat er nog meer verschijnt deze maand? Check dan ons overzicht!

Reageer op artikel:
Netflix lanceert officiële trailer voor tweede seizoen The Punisher
Sluiten