Riverdale seizoen 4: eerste trailer online verschenen

Fans hebben er even op moeten wachten, maar volgende maand zal eindelijk het vierde seizoen voor Riverdale verschijnen. Om alvast een beetje in de stemming te kunnen komen hebben hieronder alvast een gloednieuwe trailer voor jullie. Hierin krijg je als kijker alvast een voorproefje hoe het nieuwe seizoen eruit zal gaan zien.

Eerste trailer voor vierde seizoen Riverdale

Hoe gaat het verder met Jughead? Dit is slechts één van de vele vragen die fans van de Netflix serie Riverdale al een tijdje hebben. Gelukkig zullen er binnenkort antwoorden komen, want het vierde seizoen van de serie zal binnen een maand uitkomen.

Al is er alvast ruimte voor wat voorpret. Er is namelijk een trailer uitgekomen die alvast de nodige dingen over het aankomende seizoen verklapt. Of er in ieder geval naar hint. Vandaar dat we mensen die er blanco in willen gaan afraden om naar de onderstaande video te kijken:

Wie na het zien van deze trailer te staat te springen om het volledige nieuwe seizoen van Riverdale te gaan bekijken moet helaas nog even wachten. De eerste aflevering van seizoen 4 zal namelijk pas op 9 oktober uitgezonden worden, waarna er wekelijks een nieuwe volgt.

Riverdale op Netflix

Zoals bij de eerdere seizoenen zal ook seizoen 4 via Netflix te zien gaan zijn. In tegenstelling tot de meeste andere series zal dit keer niet direct het hele seizoen op de streamingdienst verschijnen, maar zal er wekelijks een aflevering toegevoegd worden. De eerste verschijnt op 10 oktober.

Meer nieuwe Netflix content

Het spreekt voor zich dat de nieuwe afleveringen van Riverdale niet het enige zijn dat de komende tijd aan het Netflix aanbod toegevoegd zal worden. Zo hebben we hier een overzicht van alles wat in september nog op Netflix verschijnt.

Daarnaast kun je vanaf vandaag genieten van The I-Land, een bizarre sci-fi serie over een groepje influencers dat ontwaakt op een tropisch eiland.

Reageer op artikel:
Riverdale seizoen 4: eerste trailer online verschenen
Sluiten