Netflix deelt trailer voor grote actiefilm met Mark Wahlberg

Waar Netflix vorig jaar de aandacht trok met grootschalige films als The Irishman en 6 Underground hebben ze in 2020 wederom een dure titel op de planning staan. Het gaat dit keer om een actiekomedie genaamd Spenser Confidential.

Dit project gaat de vijfde samenwerking worden tussen Mark Wahlberg en regisseur Peter Berg, die eerder al Deepwater Horizon, Lone Survivor, Mile 22 en Patriots Day samen maakte. Al is het de eerste keer dat de twee samen voor Netflix aan de slag gaan.

Trailer voor Netflix film Spenser Confidential

In Netflix original Spenser Confidential zien we Spenser, een ex-agent die destijds beter was in het veroorzaken van problemen dan echt dingen oplossen. Als hij uit de gevangenis komt besluit hij zijn voormalig bokscoach Henry te helpen met zijn nieuwe student, de brute en veelbelovende vechter Hawk. Wanneer vervolgens echter blijkt dat twee van Spenser’s voormalig collega’s vermoord zijn vraagt hij Hawk en nog een oude bekende om samen met hem deze zaak op te lossen.

Het verhaal achter de film is gebaseerd op het boek Wonderland, dat afkomstig is van schrijver Robert B. Parker. De aankomende Netflix original heeft naast Wahlberg rollen voor Alan Arkin, Winston Duke, Cassie Ventura, Iliza Shlesinger, Bokeem Woodbine, Post Malone en Marc Maron. De kans is aanwezig dat deze namen je in eerste instantie weinig zeggen, maar Winston Duke ken je wellicht van de Blumhouse film ‘Us’.

Releasedatum

Mocht jij interesse hebben in Spenser Confidential dan zal je helaas nog even moeten wachten. De film zal namelijk pas op 6 maart via Netflix te bekijken zijn. In de tussentijd kun je genieten van deze 10 series, waarvan het overgrote deel voor maart nog zal verschijnen.

Daarnaast blijkt de streamingdienst natuurlijk ook gewoon oude films en series toe te voegen. Een recent overzicht met Netflix nieuwtjes, trailers en lijstjes is hier te bekijken.

Reageer op artikel:
Netflix deelt trailer voor grote actiefilm met Mark Wahlberg
Sluiten