Acht Netflix Original trailers om je warm te maken voor de wintermaanden

Hoewel Netflix bomvol staat met series en films, komt het soms toch voor dat je even niet weet wat je wilt kijken of wat er überhaupt is om te bingen. Mocht je even in een Netflix dipje zitten, helpen we je graag weer op weg. De volgende acht Netflix Originals verschijnen binnenkort bij de streamingdienst als verse brandstof voor je binge-sessies. Bekijk alvast de trailers om in de stemming te komen.

Frontier

Als je Frontier opzoekt bij Netflix, zie je meteen het hoofd van Jason Momoa verschijnen. De acteur lijkt te houden van wilde rollen en eerder zagen we hem ook al in de rol van de barbaren Khal Drogo in Game of Thrones, Conan in Conan the Barbarian en Ronan Dex in Stargate: Atlantis. Ook in Frontier gaat het er ruig aan toe en reizen we terug in de tijd naar het Noord-Amerika van de achttiende eeuw. Daar wordt er gestreden om een einde te maken aan de monopolie van de Hudson’s Bay Company over de bonthandel. Momoa doet hier uiteraard driftig aan mee en vertolkt de rol van de half Ierse, half indiaanse Declan Harp. De eerste twee seizoenen zijn al vrolijk te bingen en seizoen 3 komt er morgen al aan.

Vanaf 23 november

Death by Magic

Zoals je waarschijnlijk al vermoedt heeft Death by Magic met magie te maken. Het is echter niet een soort Chilling Adventures of Sabrina, maar een spannende en vermakelijke realityserie met de goochelaar Drummond Money-Coutts. Deze reist de wereld rond om zijn goocheltrucs met iedereen te delen. Wat de trucs zo bloedstollend maakt is echter niet de magie, maar het feit dat deze andere goochelaars fataal zijn geworden.

Vanaf 30 november

A Christmas Prince: The Royal Wedding

In de kerstfilm A Christmas Prince zien we hoe de journaliste Amber de playboy prins Richard ontmoet en hoe de twee, ondanks het feit dat ze uit verschillende werelden komen, toch liefde vinden. Deze maand gaat het verhaal verder in A Christmas Prince: The Royal Wedding en is het, zoals de titel aan aangeeft, tijd voor een koninklijke bruiloft. Uiteraard zijn er echter nog obstakels voordat iedereen weer happy is en heeft Amber problemen met het koninklijk protocol. Zal de liefde weer alles overwinnen?

Vanaf 30 november

Nicky Jam: El Ganador

Op 30 november verschijnt ook Nicky Jam: El Ganador op Netflix. In deze Netflix Original krijgen we het gedramatiseerde levensverhaal te zien van de reggaetonartiest Nicky Jam. Weer eens wordt bevestigd dat bekend zijn niet alleen maar rozengeur en maneschijn is en we zien hoe Nicky worstelt met zijn drugsverslaving terwijl hij steeds bekender wordt.

Vanaf 30 november

Pine Gap

In Pine Gap betreden we de geheime wereld van spionnen en specifiek de defensiefaciliteit Pine Gap in Australië, waar zowel Amerikaanse als Australische spionnen vertegenwoordigd zijn. We hoeven je niet te vertellen dat dit uiteraard een setting is die potentie heeft voor een hoop spanning en sensatie en dat is ook precies wat je kunt verwachten van deze spionage-thriller.

Vanaf 7 december

The Protector

The Protector speelt zich af in Turkije en het is dan ook een Turkse Netflix Original. We volgen het verhaal van een jongeman die erachter komt dat hij mystieke krachten heeft. Zoals we weten uit superhero films, kan het best lastig zijn om te leren omgaan met nieuwe krachten. Maar de jonge man zal dat toch moeten doen, omdat hij Istanbul en de hele mensheid moet beschermen tegen duistere krachten, die op vernietiging uit zijn.

Vanaf 14 december

The Fix

Na alle serieuze series, valt er gelukkig ook genoeg te lachen bij Netflix. In The Fix komen beroemde comedians voorbij onder leiding van Jimmy Carr om een snelle fix te vinden voor verschillende problemen in de wereld. Uiteraard doen ze dat op een grappige manier, maar wie weet dat ze door hun komische kijk op de wereld soms (per ongeluk) met echte oplossingen komen.

Vanaf 14 december

Parfum

Parfum is een Duitse serie die gebaseerd is op de ideeën uit de bestseller van Patrick Süskind met dezelfde naam. Ook de film Perfume was geïnspireerd door het boek, maar in de Netflix serie wordt het geheel naar de moderne tijd gebracht. Een vrouw wordt vermoord aangetroffen minus haar geurklieren en een jonge profiler gaat aan de slag om de moord op te lossen. De zoektocht leidt naar een groep vroegere kostschoolvrienden met alle gevaarlijke gevolgen van dien.

Vanaf 21 december

Netflix is niet alleen druk met het produceren van nieuwe content, maar is ook constant bezig met het verbeteren van zijn diensten. Zo is de verbeterde speler nu eindelijk ook beschikbaar voor iOS.

Reageer op artikel:
Acht Netflix Original trailers om je warm te maken voor de wintermaanden
Sluiten