Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 15 feb 2019

Netflix maakt releasedatum Triple Frontier bekend in nieuwe trailer

Netflix komt dit jaar met, wat lijkt, een legendarische film genaamd Triple Frontier. De film is voorzien van een immense sterrencast met o.a. Ben Affleck en Oscar Isaac in de hoofdrol. Waar we eerder nog niets over een releasedatum wisten, lijkt een nieuwe trailer voor de film dit te onthullen. 

Releasedatum Triple Frontier onthuld door Netflix

De temperatuur ligt voor het eerst boven de vijftien graden en Netflix komt meteen met een zomer blockbuster in de vorm van Triple Frontier, waarvan nu eindelijk de releasedatum bekend is. Deze eerder aangekondigde actiefilm draait om een groep (voormalige) mariniers die ditmaal een missie uitvoeren om hun eigen zakken te vullen, in plaats van het land te beschermen. En de sterrencast die bestaat uit onder andere Ben Affleck, Oscar Isaac, en Charlie Hunnam, is wederom te bewonderen in de nieuwe trailer.

Netflix liet in de eerste trailer al weten dat de film in maart uit zou komen, maar nu is de definitieve datum bekend: 13 maart. In deze tweede trailer zien we hoe de groep mariniers op jacht gaat naar de buit van een drugsbaas. Na vele jaren werk zitten de oorlogshelden krap bij kas en dus besluiten ze om hun vaardigheden voor henzelf in te zetten. Deze poging tot zelfverrijking begint goed, maar al snel loopt het volledig in de soep en moeten de getrainde soldaten alle zeilen bijzetten om de missie te redden.

Het lijkt een echte actiefilm te worden waarin de personages het verhaal dragen, en met deze sterrencast heeft dat een sterke kans van slagen. Aan de kracht achter de schermen zal het overigens ook niet liggen. Triple Frontier wordt geregisseerd door J.C. Chandor, die je zou kunnen kennen van films als Margin Call en All Is Lost. Naast het feit dat Chandor ook het script in handen heeft, doet hij het niet alleen. Oscarwinnaar Mark Boal, bekend van The Hurt Locker en Zero Dark Thirty, staat de regisseur bij.

Triple Frontier is dus vanaf 13 maart 2019 te zien op Netflix!

Reageer op artikel:
Netflix maakt releasedatum Triple Frontier bekend in nieuwe trailer
Sluiten