Ilona Braam
Ilona Braam Digital - Legacy 18 jul 2018

Met behulp van deze truc gedraagt Netflix zich een stuk beter

Hoewel we absoluut een grote fan zijn van Netflix, zijn er toch een paar dingen die wat vervelend kunnen zijn aan de streamingdienst. Ten eerste zijn er die automatisch afspelende trailers, waar je niet om hebt gevraagd en waardoor je je natuurlijk elke keer weer een ongeluk schrikt. Trailers lijken om de een of andere reden toch altijd luider te klinken. Daarnaast lijkt je “Verderkijken” lijstje ook weer telkens ergens anders te staan, zodat je elke keer weer even moet zoeken. Als je hier ook geen zin meer in hebt, kun je in Chrome en Firefox gelukkig het heft weer in eigen handen nemen met de Netflix Tweaked extensie.

Verderkijken en volg lijst bovenaan

Op het moment is de extensie dus beschikbaar voor Google Chrome en Firefox en werkt hij helaas alleen als je Netflix bekijkt via je laptop.

Als je een Chromecast hebt, kun je er echter alsnog voor zorgen dat je Netflix op je televisie kunt bekijken en geen last meer hebt van automatische trailers, die je de stuipen op het lijf jagen. Wat de extensie nog meer doet, is ervoor zorgen dat je “Verderkijken” series helemaal bovenaan komen te staan.

Zo kun je meteen verder met je series, wanneer je inlogt. Ook de lijst met series die je volgt komen nu standaard bovenaan onder de Verderkijken titels.

Netflix VPN Amerika

Netflix in de problemen

Hoewel je probleem in de browner nu is gefixt, zou het natuurlijk fijn zijn als je de Netflix app ook even zou kunnen tweaken. Misschien wel een goed idee voor de streamingdienst om zelf met de optie te komen.

Hoewel ze nog steeds de grootste zijn, hebben ze de afgelopen tijd toch wel wat problemen gehad en targets gemist. Hierdoor zijn de aandelen gekelderd en moeten ze extra hun best doen om meer abonnees aan te trekken. Gebruikers de optie geven om automatische trailers uit te zetten en belangrijke lijsten te ordenen, zou een goed begin zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lifehacker

Reageer op artikel:
Met behulp van deze truc gedraagt Netflix zich een stuk beter
Sluiten