Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 5 dec 2018

Netflix bevestigt tweede seizoen Narcos: Mexico

Het einde van seizoen 1 liet het al lang en breed doorschemeren, maar de kogel is nu toch echt door de kerk. Narcos: Mexico krijgt een vervolg, dit wordt bevestigd door Netflix. De producent zal starten met de productie van het tweede seizoen, van de serie die begin november verscheen. 

Netflix bevestigt Narcos: Mexico seizoen 2

Wie Narcos: Mexico al helemaal afgekeken heeft, zal niet verbaasd zijn dat Netflix met een tweede seizoen komt. Het einde van het eerste seizoen was een gigantische voorzet voor een tweede. Sterker nog: we hadden het gevoel dat de serie nu pas echt gaat beginnen. Iets waar we gelijk in hadden, want Narcos: Mexico seizoen 2 gaat er officieel komen.

Regisseur Eric Newman zal wederom aan het roer staan van de productie, net zoals hij dat bij seizoen 1 ook was. Eerder gaf hij al aan zo lang mogelijk aan de franchise te willen werken en tekende een contract zodat hij exclusief voor Netflix zou blijven werken. Wie er allemaal in het tweede seizoen te zien zijn en waar het verhaal over gaat kunnen we al raden, maar officieel woord is nog niet naar buiten gebracht.

Narcos Mexico

Wel verwachten we dat de nieuwe aflevering vanaf eind 2019 pas te zien zullen zijn. De eerste drie seizoenen van Narcos lanceerde steeds na de zomer, maar Mexico liet iets langer op zich maken. Dat had afgelopen jaar te maken met het feit dat een locatiescout vermoord werd tijdens zijn zoektocht.

Vierde seizoen van Narcos

Narcos: Mexico staat niet zo zeer los van het originele Narcos, maar is meer een vierde seizoen van de serie. Waar we in de eerste drie seizoenen het verhaal van Pablo Escobar en het Cali-kartel volgenden, keerden we in Narcos: Mexico terug in de tijd. Het verhaal nam ons mee naar de jaren tachtig waarin niet alleen het Colombiaanse drugsspel, maar ook het Mexicaanse begon. Zo zien we de opkomst van het Guadalajara Kartel, Felix Gallardo en de Amerikaanse jacht van de DEA.

 

Reageer op artikel:
Netflix bevestigt tweede seizoen Narcos: Mexico
Sluiten