Netflix bevestigt tweede seizoen voor The Witcher

Het eerste seizoen van The Witcher moet nog op Netflix verschijnen, maar het vertrouwen in de serie is groot. Daarom is nu al bekendgemaakt dat er een tweede seizoen aankomt.

Dat liet Netflix zelf via Twitter weten. Op die manier kun je dus met gerust hart je storten op het eerste seizoen en daarna vol spanning wachten op het vervolg.

The Witcher krijgt een tweede seizoen

Het gebeurt wel vaker dat een serie al snel het nieuws krijgt dat er een tweede seizoen aankomt. De kans is echter groot dat we er een flinke tijd op moeten wachten. Het originele eerste seizoen werd in 2017 aangekondigd. En pas volgende maand kunnen we zien hoe de wereld van The Witcher op Netflix er in het echt uit ziet.

The Witcher op Netflix is gebaseerd op de boeken van de schrijver Andrzej Sapkowski. Het is die boekenreeks waar ook de populaire games op zijn gebaseerd. In de serie zullen er volgens de maker knipogen worden gegeven aan de games, maar is het met name het boek dat leidend is. Er zullen zodoende elementen in de serie te vinden zijn die je niet in de games ziet of vice versa.

Het eerste seizoen van The Witcher verschijnt overigens op 18 december en kent Henvil Cavill in de hoofdrol als Geralt of Rivia. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Freya Allan die in de rol van Ciri kruipt en Anya Chalotra als Yennefer. Tot nu toe hebben we al redelijk veel van de show mogen zien en elke keer als we iets nieuws te zien krijgen, stijgt ons enthousiasme. Nu is het maar hopen dat de maker er voor zorgt dat we niet teleurgesteld achterblijven. Wil je meer lezen over Netflix? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Netflix bevestigt tweede seizoen voor The Witcher
Sluiten