Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 26 jul 2019

Netflix update: The Crown, Orange is the New Black seizoen 7 en Jay-Z

Er verschijnen zowat dagelijks interessante Netflix nieuwtjes en we begrijpen dat het lastig is om dit allemaal bij te blijven houden. Vandaar dat we jullie er graag een handje bij helpen. We hebben hieronder namelijk 4 nieuwtjes rondom de streamingdienst verzameld die wellicht interessant zijn om te weten.

The Crown seizoen 3

Fans van de populaire serie The Crown wachten al een tijdje op het nieuwe seizoen. Het blijkt nu dat de nieuwe afleveringen eerder komen dan gepland. Een nieuw castlid heeft namelijk per ongeluk verklapt dat het nieuwe seizoen dit najaar al zal verschijnen. Dit terwijl er in eerste instantie werd gezegd dat dit pas in 2020 zou zijn.

Orange is the New Black

Het heeft even geduurd, maar het zevende seizoen van Orange is the New Black is nu eindelijk via Netflix te bekijken. Fans vroegen ze even af vanaf hoe laat de nieuwe afleveringen te zien waren, maar dat is nu gelukkig duidelijk geworden.

Orange Is The New Black

Jay-Z gaat Netflix film maken

Rapper Jay-Z blijkt een deal gesloten te hebben met Netflix waarin staat dat hij een film voor de streamingdienst gaat produceren. Het gaat hier om een project genaamd The Harder They Fall, dat gaat draaien om een voormalig bendelid dat zijn oude vrienden bij elkaar roept om de moordenaar van zijn familie aan te pakken.

Trailer voor Wu Assassins

Er is overigens ook een gloednieuwe trailer verschenen. Het gaat hier om die van de aankomede serie Wu Assassins. Hierin zien we een jongen die Chinatown moet redden en daarvoor erg ver gaat. Hij zou er zelfs niet voor schuwen om zijn eigen vader om te leggen. Bekijk hieronder de beelden:

Je hoeft overigens niet lang meer op deze serie te wachten, want vanaf 8 augustus staat Wu Assassins al op Netflix. Als je wilt weten wat deze serie nou zo bijzonder maakt dan kun je dat hier lezen.

Meer Netflix nieuws

Meer weten omtrent Netflix? Bekijk dan ons speciale Netflix overzicht. Daarnaast heb je wellicht interesse in onze lijst met de tien beste series van dit moment.

Reageer op artikel:
Netflix update: The Crown, Orange is the New Black seizoen 7 en Jay-Z
Sluiten