Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 11 jan 2019

Netflix: 6 toffe series en een film die je vanaf vandaag kunt streamen

Netflix heeft voor dit weekend weer een aantal toffe series en een film voor je klaar staan. Van superheldenactie tot de dramatische avonturen van een surfer: deze zes toffe titels kun je nu direct streamen!

Titans: seizoen 1

Eindelijk is het tijd voor een van de meest veelbelovende superheldenseries van dit moment: Titans. Hierin komen de jonge superhelden van DC in actie. Batmans voormalig partner Dick Grayson gaat solo. Al snel komt hij een aantal jonge superhelden tegen, die net zoals hij kampen met verschillende problemen. Ze hebben allemaal een mentor nodig. Maak kennis met de Titans. De eerste recensies zijn vrij positief, dus fans van Marvel en DC moeten deze titel absoluut een kans geven. Hier kun je onze preview lezen.

Sex Education: seizoen 1

Otis heeft alle antwoorden op de seksvragen van zijn klasgenoten, want zijn moeder is een net iets te hippe goeroe op dat gebied. Zijn rebelse klasgenote Maeve stelt voor om een kliniek te starten binnen hun school, met alle gevolgen van dien. Klein probleempje: Otis heeft vooralsnog zelf amper interesse in seks.

Back with the Ex: seizoen 1

Tijd voor een stukje reality-televisie, al weet je natuurlijk nooit hoe scripted dit soort producties zijn. Het concept achter Back with the Ex is even simpel als de naam van de show zelf: vier singles krijgen de kans om het nog een keer te proberen met een ex. Of moeten ze toch het verleden voor goed achter zich laten?

Back with the ex netflix

The Last Laugh: seizoen 1

Nadat hij in een bejaardentehuis belandt, kan de nog altijd rusteloze talentmanager Al het niet laten om te blijven werken. Wanneer hij Buddy tegenkomt, een oude cliënt die ondertussen ook bejaard is, probeert hij de comedian weer een grote speler te maken in het comedy-circuit. Alles wijst erop dat The Last Laugh een hartverwarmende serie gaat worden!

ReMastered: Massacre at the Stadium

ReMastered is een van onze favoriete documentaireseries op Netflix. De streamingdienst brengt fascinerende verhalen uit de muziekgeschiedenis. Niet omdat er grote namen bij betrokken zijn, maar omdat de verhalen zelf zo goed zijn. Dat levert fantastische avonturen op, die ook boeiend zijn als je de artiest in kwestie niet kent. Dit keer is de zanger Victor Jara aan de beurt, en de tragische rol die hij speelde in Chile.

Solo

Nee, dit is niet de Star Wars-film over Han Solo. Solo gaat over Álvaro Vizcaíno Albertos, een surfer die in zijn jeep op een Canarisch eiland wakker wordt. Blijkbaar had hij de afgelopen nacht een dronken gevecht met een vriend. Hij zet alleen zijn vakantie voort, en besluit te gaan surfen op een verlaten strand. Alles gaat echter mis als hij in een klif valt, en ernstig gewond raakt. Wat volgt is een eenzaam gevecht om te overleven in keiharde natuur.

Reageer op artikel:
Netflix: 6 toffe series en een film die je vanaf vandaag kunt streamen
Sluiten