Netflix-gebruikers kijken 2 miljard uur naar Adam Sandler (dus komt er meer)

We moeten er niet aan denken: 2 miljard uur kijken naar films met Adam Sandler. Ondanks het feit dat dit voor veel mensen een nachtmerrie lijkt, is het wat abonnees van Netflix (bij elkaar opgeteld) hebben gedaan. Dit is voor de streamingdienst reden genoeg om nog meer films met deze eigenzinnige acteur te gaan produceren.

De deal die Netflix met momenteel met Adam Sandler heeft lopen gaat met vier titels verlengd worden, waaronder een geanimeerde film.

Netflix verlengt deal met Adam Sandler

Volgens The Hollywood Reporter hebben Netflix abonnees sinds de release van The Ridiculous 6, de eerste original waar Sandler in te zien was, samen zo’n 2 miljard uur besteedt aan projecten die in samenwerking met de acteur gemaakt zijn. Wat ons betreft reden genoeg om nog wat extra in hem te investeren.

De oorspronkelijke deal heeft 5 Netflix originals voortgebracht, waaronder het vorig jaar uitgebrachte Murder Mystery, dat ook een rol had voor Friends-actrice Jennifer Aniston. Tevens stond er nog een Halloween-film gepland, waarin Sandler een buitenbeentje speelt dat tegen alle verwachtingen de aangewezen persoon wordt om zijn dorpje te kunnen redden. Wanneer deze film precies verschijnt is nog niet bekend, maar het zou zomaar rond Halloween kunnen zijn.

Ondanks dat lang niet iedere filmliefhebber de projecten van Adam Sandler kan waarderen is de acteur volgens Netflix-baas Ted Sarandos erg populair bij de abonnees. Zo zouden kijkers van Murder Mystery de combinatie van een interessant verhaal en leuke humor erg kunnen waarderen.

Uncut Gems

Mocht jij ook niet zo’n fan zijn van de flauwe komedies die Adam Sandler de laatste 20 jaar alleen maar lijkt te maken dan zou je er als Netflix abonnee voor kunnen kiezen om Uncut Gems eens te proberen. Dit is een misdaadfilm die sinds vorige week vrijdag op de streamingdienst staat en ten tijde van de release iedereen wist te verassen.Gezien ook veel mensen die eigenlijk niets met Sandler hadden overtuigd waren is het wat ons betreft een aanrader.

Reageer op artikel:
Netflix-gebruikers kijken 2 miljard uur naar Adam Sandler (dus komt er meer)
Sluiten