Netflix binnenkort ook via Google Nest Hub te bekijken?

Het ziet ernaar uit dat Netflix binnenkort ook via Google Nest Hub te bekijken is. Er is namelijk een vernieuwde informatiepagina verschenen waaruit blijkt dat gebruikers de streamingdienst binnenkort ook vanaf Google’s slimme scherm kunnen bekijken. Wanneer precies is echter nog maar de vraag.

Netflix op Google Nest Hub

Netflix blijft innoveren. Niet alleen investeert de streamingdienst miljoenen in de nieuwe originals, maar gebruikers kunnen de content ook op steeds meer apparaten bekijken.

Het lijkt er bijvoorbeeld op dat je binnenkort ook je Google Nest Hub de opdracht kunt geven om Netflix af te spelen. Dit vanwege een toevoeging aan de speciale Netflix pagina in de Google Assistent helpdesk. Er staat namelijk dat de streamingdienst ook comptabel zal zijn met Smart Displays:

Google Nest Hub Netflix

De nieuwe functie blijkt echter nog niet actief te zijn. Dit verklaart ook wanneer er nog geen officieel persbericht rondom deze nieuw feature is verschenen. Wanneer gebruikers wel Netflix via hun slimme scherm kunnen gaan bekijken is nog niet bekend.

Slimme schermen

Slimme displays zijn het afgelopen jaar behoorlijk populair geworden en hebben slimme luidsprekers zowat ingehaald. Vermoedelijk omdat gebruikers bij een display niet alleen antwoord krijgen in de vorm van spraak, maar ook beeld. Zoals bijvoorbeeld wanneer er gevraagd wordt naar de weersverwachting. In plaats van dat er alleen vertelt wordt wat de temperatuur is komt er ook een overzicht in beeld met de exacte details.

Naast dat dit erg handig is staat het natuurlijk ook een stuk stoerder wanneer je ook beeld te zien krijgt. De kans is daarom groot dat we over een paar jaar allemaal van een slim scherm gebruik maken.

Ondanks dat het dus nog even wachten is voordat de nieuwe functie beschikbaar komt zijn Google Home en Google Assistent al wel comptabel met Netflix. Ook is de kans groot dat ook andere slimme schermen binnenkort Netflix kunnen streamen.

Reageer op artikel:
Netflix binnenkort ook via Google Nest Hub te bekijken?
Sluiten