Vier nieuwe Netflix series en films om dit weekend te bingen

Het is weer heerlijk weekend en dat betekent eindelijk weer doen waar je zelf zin in hebt en natuurlijk ontspannen met een serie of film om de week van je af te laten glijden. Mocht je weer eens niet weten wat je moet gaan kijken, hebben we een paar tips voor je. Gisteren zijn namelijk vier nieuwe Netflix films en series verschenen om dit weekend te bingewatchen.

Always a witch

Als eerste hebben we op de lijst Always a Witch (Siempre Bruja). De serie gaat uiteraard over een heks, maar er is  een net een iets andere twist dan normaal. Deze keer gaat het namelijk over een tijdreizende heks. De heks in kwestie komt uit het jaar 1646  en is een slavin in Cartagena, Spanje. Helaas wordt ze op een gegeven moment betrapt met de zoon van haar eigenaars en hiervoor wordt ze verdoemd tot de brandstapel. Gelukkig weet ze op de valreep nog een deal te maken met een tovenaar, waardoor ze de brandstapel ontsnapt en in het jaar 2019 terecht komt om een opdracht voor de tovenaar uit te voeren. Maar zelfs in de hedendaagse tijd blijft ze, zoals de titel aangeeft, nog altijd een heks en zorgt dat voor de nodige problemen.

Netflix Always A Witch

DEAR EX

DEAR EX is weer een film en hier hebben we te maken met ander soort drama. Het verhaal speelt zich af in Taiwan en we volgen het leven van een tiener, die te maken heeft met een bittere vete tussen zijn moeder en een vrijgevochten man die haar een doorn in het oog is. Niet alleen was de man de minnaar van haar pas overleden man, maar hij blijkt ook nog eens de verzekeringsbegunstigde te zijn. Veel drama dus.

Netflix DEAR EX

Russian Doll

Dan gaan we verder naar de serie Russian Doll. Je denkt nu misschien aan die baboesjka poppen die je in elkaar kunt nestelen, maar in dit geval doelt de titel op de hoofdpersoon Nadia. Deze blijkt vast te zitten in een surrealistische tijdlus, waarin ze haar 36e verjaardag telkens opnieuw viert en doodgaat. Als een pop wordt ze maar niet ouder, maar wordt ze wel geconfronteerd met haar sterfelijkheid.

Netflix Russian Doll

Velvet Buzzsaw

Als laatste hebben we de film Velvet Buzzsaw voor je met Jake Gyllenhaal. In deze thriller tikken een gevreesde criticus, een ambitieuze assistent en een ijsgaleriehouder een paar schilderijen op de kop van een overleden kunstenaar. Dit blijkt een grote fout te zijn en het trio wordt geconfronteerd met de grimmige gevolgen van hun aankopen.

Netflix Velvet Buzzsaw

Zo heb je voorlopig weer wat voer om het weekend door te komen. Verder hebben we goed nieuws over verschillende series die al wat langere tijd op Netflix te bekijken zijn. Riverdale, Arrow en tig andere Netflix-series zijn namelijk gelukkig verlengd.

Reageer op artikel:
Vier nieuwe Netflix series en films om dit weekend te bingen
Sluiten