Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 3 mrt 2020
Leestijd: 3 minuten

Netflix tot de bioscoop: deze trailers zijn het kijken waard in week 10 2020

Ook de afgelopen paar dagen zijn er weer een aantal noemenswaardige nieuwe trailers verschenen, zowel voor films al series. Hieronder zie je een overzicht van de video´s die wat ons betreft het meest de moeite waard zijn. Het gaat van Netflix originals tot bioscoopfilms.

Westworld | HBO Serie

Netflix mag dan veel goede series hebben, maar het populaire Westworld is helaas niet via deze streamingdienst te zien. Al maakt dat de sci-fi reeks natuurlijk niet minder het kijken waard. Er verscheen vorige week een eerste trailer voor het nieuwe seizoen, al hebben we dit keer een geheel nieuwe video voor jullie:

Het derde seizoen van Westworld zal vanaf 15 maart te zien zijn.

Tales from the Loop | Amazon Prime Video serie

Naast Netflix en HBO hebben we dit keer ook een trailer rondom een Amazon Prime Serie. Het gaat hier om die van Tales from the Loop, dat gebaseerd is op het werk van de Zweedse kunstenaar Simon Stålenhag.

Tales from the Loop zal vanaf 3 april op Amazon Prime Video te zien zijn.

Betty | HBO Serie

In 2018 verscheen in film genaamd Skate Kitchen, dat een fictief verhaal vertelde rondom de gelijknamige vrouwelijke skatecrew uit New York. De regisseur achter deze film blijkt nu weer met dezelfde dames samen te gaan werken voor serie waarin ze centraal staan.

Betty zal op 1 mei in première gaan. Het staat echter niet op Netflix, je hebt hiervoor toegang tot HBO nodig.

Candyman | Bioscoopfilm

Wie kent de horrorfilm Candyman nog? Producent Jordan Peele (en regisseur van onder ander Get Out en Us) komt binnenkort met een remake van deze cultklassieker. Ondanks dat de meeste remakes wat tegenvallen, lijkt dit project wel de nodige potentie te hebben:

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker | Netflix serie

Madam C.J. Walker was de eerste vrouw in de Amerikaanse geschiedenis welke het voor elkaar kreeg om miljonair te worden. Dit deed ze door middel van een succesvol beauty-product. Netflix komt binnenkort met een serie rondom dit verhaal.

Charm City Kings | Bioscoopfilm

In Charm City Kings zien we een jongen zijn best doen om toe te treden tot de lokale dirt bike scene. De film ging in première op het Sundance Film Festival en zal in april ook in de bioscoop uitkomen.

Charm City Kings staat gepland om op 17 april te verschijnen. Of we de film ook in de Nederlandse bioscoopzalen kunnen gaan zien is echter nog maar de vraag. Er is natuurlijk ook nog een kans dat Netflix de film zal gaan oppakken.

The Eddy | Netflix Serie

Damien Chazelle, regisseur achter onder andere de (bijna) Oscar-winnende film La La Land, komt binnenkort met een Netflix serie waarin Jazz centraal zal staan.

The Eddy is vanaf 8 mei op Netflix te zien.

Meer Netflix

Het spreekt voor zich dat met name Netflix de komende tijd nog veel meer gaat uitbrengen. Al zullen er in maart helaas ook de nodige films van de streamingdienst afgehaald worden. Een compleet overzicht van titels die gaan verdwijnen is hier te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix tot de bioscoop: deze trailers zijn het kijken waard in week 10 2020
Sluiten