Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 30 jul 2019

Netflix gaat aan de haal met Jason Momoa voor nieuwe “wraakfilm”

Het houdt maar niet op bij Netflix. Naast een hoop nieuwe titels en een aankomende Adam Sandler film is er nog een original project aangekondigd. Dit keer gaat er samengewerkt worden met niemand minder dan Jason Momoa, bekend van onder andere Aquaman en Game of Thrones.

Netflix gaat wraakfilm met Jason Momoa produceren

Goed nieuws voor liefhebbers van Jason Momoa! Netflix heeft namelijk een thriller aangekondigd die niet door de Aquaman acteur geproduceerd gaat worden, maar waar hij ook een hoofdrol in heeft. Het gaat hier om Sweet Girl, een wraakfilm die over een tijdje op de streamingdienst te zien zal zijn.

Er zijn nog niet veel details over het plot bekend, maar we weten wel dat Momoa een vader gaat spelen die wraak neemt op de mensen die zijn vrouw gedood hebben. Al heeft hij daarnaast ook een dochter om te beschermen. Dit klinkt wat ons betreft als een rol die hem op het lijf geschreven staat.

Aquaman trailer laatste

Naast dat Momoa de hoofdrol heeft gaat hij dus ook helpen bij de productie van Sweet Girl. Het project gaat tevens het regiedebuut zijn van Brian Andrew Mendoza, iemand waar Momoa al een tijdje mee samenwerkt. Vandaar dat die laatste erg veel zin heeft om aan de film te beginnen:

”Ik kijk er naar uit om weer met Netflix samen te gaan werken. Met name omdat mijn beste vriend ook betrokken is, iemand waarmee ik al jaren samenwerk.”

Gal Gadot, Ryan Reynolds en Dwayne Johnson

Jason Momoa is niet de enige grote naam die met een Netflix film bezig is. Er zijn namelijk ook plannen voor een film met zowel Gal Gadot, Dwayne Johnson en Deadpool-ster Ryan Reynolds. Hoe dit project gaat heten is nog niet bekend, maar we weten wel dat het een zogeheten Heist movie gaat worden.

Meer informatie over Netflix originals en andere nieuwtjes vind je in dit overzicht.

Reageer op artikel:
Netflix gaat aan de haal met Jason Momoa voor nieuwe “wraakfilm”
Sluiten