Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 7 mei 2019

In mei op Netflix: deze zes films komen nog deze maand!

Netflix gooit elke week weer een waslijst met nieuwe titels online. We kijken alvast voor je vooruit en zetten zes topfilms op een rijtje die nog deze maand op de streamingdienst zullen verschijnen!

Wine Country (10 mei)

Abby organiseert ter ere van de vijfstigste verjaardag van haar vriendin Rebecca een droomvakantie naar Napa. Zes allerbeste vriendinnen, allemaal met hun eigen worstelingen in het leven, allemaal toe aan rust. Na een paar glaasjes wijn komen echter al snel onzekerheden naar boven die de toekomst van hun hechte vriendschap dreigt te slopen.

Good Sam (16 mei)

Een anonieme barmhartige Samaritaan legt bij ogenschijnlijk willekeurige mensen maar liefst honderdduizend dollar op de stoep. Wie is hij? Al snel komt hij bekend te staan als Good Sam. Heel Manhattan probeert erachter te komen wie er achter Good Sam zit. Het privéleven van tv-verslaggeefster Kate Bradley komt totaal op zijn kop te staan wanneer ze de daadwerkelijke identiteit van Good Sam op het spoor komt.

Twelve Monkeys (16 mei)

Tijd voor een oerdegelijke klassieker uit 1995. In 1996 zijn vijf miljard mensen zijn uitgeroeid door een virus. Het is 2035, en wat er over is van de mensheid leeft ondergronds. De veroordeelde James Cole krijgt de opdracht om onderzoek te doen naar de oorzaak van het virus. Hoe? Door terug te reizen in de tijd. Hij belandt in 1990, een jaar waarin niemand zijn verhalen over het naderende virus gelooft. Wanneer hij in een inrichting belandt, begint hij zelf ook te twijfelen…

See You Yesterday (17 mei)

C.J. en Sebastian werken in hun vrije tijd naast school aan een rugtas waarmee je kunt tijdrijzen. De technologie is verre van af, maar wanneer C.J.’s oudere broer na een aanvaring met de politie komt te overlijden, besluiten ze toch hun levenswerk te gaan gebruiken. Het doel? De dood van Calvin, zoals de broer van C.J. heet, voorkomen. De beperkingen van de rugtas gooien echter roet in het eten.

The Great Gatsby (18 mei)

Het is 1922, en de schrijver Nick Carraway verhuist naar New York City. Hij neemt zijn intrek in de buurt van Jay Gatsby, een excentrieke en altijd feestende miljonair. Wanneer Nick in de fascinerende wereld van de superrijken wordt gezogen, maakt hij al snel kennis met de keerzijde van ogenschijnlijk oneindige rijkdom.

La La Land (25 mei)

Damien Chazelle is met recht één van de meest geprezen regisseurs van de afgelopen jaren. Dit grote talent leverde onder andere Whiplash en La La Land op. Een film over Sebastian en Mia, die allebei maar één doel nastreven: hetgeen doen waar ze van houden. Wanneer succes roet in het eten gooit dreigen hun liefde en hun dromen verscheurd te worden. Een visueel kunstwerk, vol prachtige muziek en ijzersterke choreografie.

Meer Netflix?

Fan van Netflix en tech? Dan is onze podcast “WantKast” misschien wel iets voor jou. Elke week bespreken Thomas en Mark het grootste nieuws van de afgelopen week. Daarbij hebben ze het ook regelmatig over de series en films die ze hebben gekeken op Netflix.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Reageer op artikel:
In mei op Netflix: deze zes films komen nog deze maand!
Sluiten