Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 11 feb 2019

Netflix: 7 nieuwe onmisbare films en series die je deze week kunt checken

Netflix voegt meerdere keren per week nieuwe films en series aan zijn aanbod toe. Ook deze week is het weer goed raak, met een aantal nieuwe toppers. We zetten zeven aankomende toppers voor je op een rijtje.

Dating Around – seizoen 1 (14 februari)

Valentijnsdag komt er bijna aan, en daar speelt Netflix gretig op in. Maak kennis met het eerste seizoen van Dating Around. In elke aflevering gaat een echte single op vijf blind dates. De missie? Een match vinden die waardig genoeg is voor een tweede date. Lekker wegkijkvoer dus!

Dirty John – seizoen 1 (14 februari)

Een serie gebaseerd op een podcast? We zijn zeer benieuwd. Het leven van businessvrouw Debra Newell stort in wanneer ze in de leugens van professioneel oplichter John Meehan trapt. Een stukje true crime om van te smullen. Dankzij de gelijknamige podcast weten we al hoe ijzersterk het verhaal is, dus het is enkel de uitvoering die nog roet in het eten kan gooien..

Ken Jeong: You Complete Me, Ho (14 februari)

Ken Jeong is een naam die je wellicht weinig zegt, tot je de acteur ziet. Zijn IMDb-profiel is indrukwekkend, met rollen in de meest uiteenlopende grote films. Nu gaat hij een nieuwe uitdaging aan met zijn eerste stand-up special. Allerlei onderwerpen passeren de revue, van zijn leven in Hollywood en zijn vrouw tot hoe The Hangover zijn leven heeft gered. Altijd zeer geestig, maar ook met een emotioneel randje.

Behind the Curve (15 februari)

Netflix geeft je een kijkje in de bizarre wereldwijde community van mensen die geloven dat de aarde plat is. Ze leven in een maatschappij die (terecht) ze uitlacht, maar toch blijven ze hun geloof fel verdedigen. Hoe kun je zo overtuigd zijn van zoiets vreemds? Behind the Curve geeft je hopelijk het antwoord.

The Umbrella Academy – seizoen 1 (15 februari)

Eindelijk! Gerard Way, voormalig zanger van My Chemical Romance, is een verdienstelijk schrijver van comics. Zijn meest populaire reeks is door Netflix opgepakt, met als resultaat de serie The Umbrella Academy. The Umbrella Academy gaat over kinderen met superkrachten, maar verwacht geen doorsnee superheldenserie. Way pakt alles met zijn eigenzinnige humor en stijltje aan.

The Dragon Prince – seizoen 2 (15 februari)

De makers van Avatar: The Last Airbender kwamen eind vorig jaar met The Dragon Prince, een animatieserie. Het eerste seizoen was qua verhaal en vormgeving zeer sterk, maar liet qua animatie te wensen over. De lage framerate zorgde er zelfs voor dat kijkers afhaakten. Nu zijn ze terug met een tweede seizoen, waarin alle problemen verholpen zijn. Wat overblijft? Een van de beste animatieseries die we in jaren hebben gezien. Juist ook voor volwassenen!

Larry Charles’ Dangerous World of Comedy – seizoen 1 (15 februari)

Humor is een universeel iets, toch? De legendarische regisseur en schrijver Larry Charles beantwoordt die vraag in een nieuwe Netflix Original, genaamd Larry Charles’ Dangerous World of Comedy. Hij reist de wereld rond, op zoek naar humor op de meest onverwachte plekken. Daar is hij bereid zeer ver voor te gaan.

Reageer op artikel:
Netflix: 7 nieuwe onmisbare films en series die je deze week kunt checken
Sluiten