Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 aug 2018

‘New Super Mario Bros. U komt naar de Nintendo Switch komen’

De Nintendo Switch is een zeer fijne spelcomputer, die dankzij de games die er op uitkomen alleen maar interessanter wordt. Als je de Nintendo Switch vandaag zou kopen, dan zijn er zeker al tien games die we je van harte kunnen aanraden. Zeker wanneer je de voorganger van de Nintendo Switch, de Wii U, nooit in huis hebt gehad. Veel games die daarop zijn verschenen worden namelijk overgezet. En daar zou binnenkort een nieuwe titel bij kunnen komen in de vorm van New Super Mario Bros. U.

New Super Mario Bros. U naar de Nintendo Switch

Volgens Liam Robertson, die in het verleden het wel eens vaker bij het rechte eind had, zou Nintendo plannen hebben om New Super Mario Bros. U over te zetten. Hij zou daarbij bronnen hebben vanuit Nintendo of Europe die dat bevestigen asmede enkele andere bronnen. Op die manier zou het dus goed kunnen dat het waarheid zou zijn.

New Super Mario Bros. U

De game zou als New Super Mario Bros. U Deluxe op de markt worden gebracht en zou gelijk de Luigi-uitbreiding bevatten, zodat er een grote lading aan levels voor de speler beschikbaar is. Voor wie de game niet kent, het is een redelijk klassieke 2D-Mario-ervaring, met als een twist dat je de levels met vier spelers tegelijkertijd kunt spelen. Daarbij is het mogelijk om elkaar te helpen en zo effectief door levels te gaan, maar je kunt ook elkaar flink in de weg zitten. Dat laatste is soms ook nog leuker.

Uniek aan de game was dat er zelfs een vijfde speler de game kon spelen op het tablet. Deze speler kon dan verschillende objecten in de lucht tekenen. Ook hier gold dan weer dat je dat kon doen om te helpen, maar ook zeker om de anderen te frustreren. Meer weten over de Nintendo Switch? Bekijk dan hier ons archief.

Reageer op artikel:
‘New Super Mario Bros. U komt naar de Nintendo Switch komen’
Sluiten