Mark Hofman
Mark Hofman Digital 1 dec 2020

Nextory lanceert in Nederland: streamingdienst voor 200.000 (audio)boeken

De Zweedse streamingdienst Nextory komt naar Nederland. Sinds maart dit jaar zitten we steeds vaker binnen en grijpen we, volgens onderzoek van Kien Onderzoek, steeds vaker naar de boeken. Iets waar deze streamingdienst uitstekend op inspeelt.

Netxtory is namelijk een dienst dat volstaat met 200.000 verschillende boeken. Niet alleen boeken die je kunt lezen, maar ook boeken die je kunt beluisteren.

Nextory komt naar Nederland

Vanaf vandaag kunnen (luister)boekfanaten terecht bij Nextory. De nieuwe streamingdienst geeft voor een vast bedrag per maand toegang tot duizenden nationale en internationale boeken. De titels zijn zowel in geschreven vorm als in audio te gebruiken. Dankzij de pandemie zag de Zweedse streamingdienst steeds meer vraag ontstaan uit de markt voor dit soort diensten. Logisch, want in het afgelopen jaar zaten we ongelofelijk veel thuis en hadden we voornamelijk de tijd aan onszelf. Iets wat voor veel mensen resulteerde in het lezen van een goed boek. Daarom heeft Nextory besloten om de wereldwijde uitrol van de dienst te versnellen en dus ook in Nederland te opereren.

Mensen kunnen vanaf vandaag dus los met de streamingdienst. Wanneer je een abonnement afsluit krijg je dus toegang tot een catalogus met meer dan 200.000 internationale en nationale boeken. De boeken zijn zowel voor kinderen als voor ouderen geschikt. Zo heb je onder andere toegang tot de volgende genres:

  • Kinderen
  • Spanning
  • Fictie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Non-fictie

Denk bij dit soort genres aan titels als Plus van de Petteflet, Juf Braaksel, Bonuskind en Confettiregen.

Nextory
De app (Afbeelding: Nextory)

30 dagen gratis

Heb jij jezelf afgelopen maanden een nieuwe hobby bezorgd door heel veel boeken te lezen, dan is de nieuwe streamingdienst misschien iets voor jou. Nextory is op dit moment 30 dagen gratis te proberen, waardoor je dus eerst even kan kijken of de dienst ook echt iets voor je is. Wanneer je daar gebruik van hebt gemaakt al je abonnement automatisch verlengen, maar dan wel met korting. Deze kost je dan €9,99 per maand in plaats van €11,99 per maand. Maak je geen gebruik van die eerste actie, dan betaal je dus maandelijks die tweede prijs.

Vervolgens zijn er ook nog gezinsbundels waar je gebruik van kunt maken. Bij Nextory gelden daar de volgende prijzen voor:

  • €14,99 voor twee gebruikers
  • €19,99 voor drie gebruikers
  • €23,99 voor vier gebruikers
Reageer op artikel:
Nextory lanceert in Nederland: streamingdienst voor 200.000 (audio)boeken
Sluiten