Nexus 7-fans opgelet! Er komt een nieuwe uitvoering in juli 2013

Het heeft even geduurd, maar er komt eindelijk een update van de Nexus 7. Niet morgen, maar wel in juli dit jaar. Dat juli de zevende maand van het jaar is laten we even in het midden.

Volgens Reuters zal de nieuwe tablet dunner zijn, sneller werken en krijgt het scherm een hogere resolutie waardoor het beeld scherper wordt. De tablet wordt net zoals zijn voorganger ontwikkeld in samenwerking met Asus en zal voorzien worden van een Qualcomm Snapdragon processor. De huidige variant is voorzien van een Nvidia Tegra 3 processor, heeft een schermresolutie van 1280 x 800 pixels en een 16GB-variant kost 199 euro.

Over de prijs van de nieuwe Nexus 7 is nog niets bekend. De kans is groot dat-ie in ieder geval niet duurder wordt dan 199 euro. Of de oude versie van de markt wordt gehaald is ook nog onduidelijk en moeten we de aankomende maanden maar afwachten wat het gaat worden. Eén ding is zeker. Was je van plan om een Nexus 7 aan te schaffen, dan zou ik nog maar even afwachten. De Nexus 5 wordt overigens ook binnenkort gepresenteerd.

Reageer op artikel:
Nexus 7-fans opgelet! Er komt een nieuwe uitvoering in juli 2013
Sluiten