Kom in de juiste sferen met de Ni No Kuni 2 launchtrailer

We hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het eindelijk zover. Aankomende vrijdag ligt de Japanse RPG Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom officieel in de winkel. En geloof ons, de game is de moeite waard. Aankomende vrijdag brengen we ook de review van de game, maar we kunnen nu alvast verklappen dat het alles is wat we er van hadden verwacht. Meer dan dertig uur hebben we op de teller staan en daarbij hebben we zoveel leuke en mooie dingen meegemaakt. Kortom, als je de game nog niet in je planning had staan, dan raden we je aan om hem te pre-orderen, zodat je dit weekend er gelijk mee aan de slag kan. Voordat het zover is, hebben we eerst nog de Ni No Kuni 2 launchtrailer.

Ni No Kuni 2 launchtrailer

De Ni No Kuni 2 launchtrailer laat de verschillende facetten van de game zien. Uiteraard is er veel aandacht voor de fijne visuele stijl. Je ziet verschillende cinematics voorbij komen. Ook komt het vechtsysteem aan bod, wat zeer soepel werkt en erg actief is. Met name de baasgevechten zijn daarbij tof om te doen. En je ziet de verschillende personages waarmee je op avontuur gaat voorbij komen. Bekijk dit alles hieronder.

Wat de trailer echter niet laat zien, is het leukste element uit de game. Op een gegeven moment krijg je in de game de mogelijkheid om je eigen koninkrijk te stichten. Het systeem daarachter is erg leuk en daagt je uit om elke keer diverse sidequests aan te nemen om op die manier nieuwe burgers te rekruteren en je rijk verder te laten uitgroeien. Dat alleen al houd je vele uren bezig. Ni No Kuni 2 komt op 23 maart uit en is dan beschikbaar voor de PlayStation 4 en pc. Wil je meer weten over de game, dan hebben we dit handige overzichtsartikel.

Reageer op artikel:
Kom in de juiste sferen met de Ni No Kuni 2 launchtrailer
Sluiten