Nicolas Cage blijkt bezig te zijn met National Treasure 3

Voordat Disney franchises als Marvel en Star Wars opkocht stond het bedrijf grotendeels bekend om zijn animatiefilms. Toch werden er ook toen al noemenswaardige speelfilms gemaakt. Een goed voorbeeld daarvan zijn de National Treasure films, waar Nicolas Cage de hoofdrol in heeft.

Er gaan al een tijdje geruchten over een derde deel, maar nu blijkt deze ook daadwerkelijk in de maak te zijn. Volgens geruchten zal ook Cage in dit project weer een hoofdrol hebben.

Nicolas Cage in National Treasure 3?

Je hebt van die acteurs die niet zozeer bekendstaan om hun serieuze rollen, maar meer een soort levende meme zijn. Nicolas Cage is hier misschien wel het perfecte voorbeeld van, gezien het gezicht van de beste man maar al te vaak in allerlei flauwe plaatjes terugkomt.

Dit terwijl de acteur ook genoeg serieuze rollen heeft gehad. Denk bijvoorbeeld maar aan Leaving Las Vegas, The Rock en natuurlijk National Treasure. Vandaar dat het goed zou zijn, als er van die laatste een nieuw deel komt, zodat mensen weer kunnen zien wat voor kwaliteiten hij in huis heeft. De kans is overigens groot dat dit project – mocht het doorgaan – direct naar Disney+ zal komen.

Cage was vorig jaar overigens ook te zien in Mandy, een horror project dat met name gewaardeerd werd om de sterke sfeer die er in de film hing. Daarnaast vonden critici ook het acteerwerk erg goed, dus mocht jij nog een sterke Nicolas Cage-film zoeken, dan kunnen we Mandy van harte aanbevelen.

Color Out of Space

Voordat er een eventuele derde National Treasure film uitkomt zal Nicolas Cage eerst nog te zien zijn in Color Out Of Space, dat gebaseerd zal zijn op een verhaal van de bekende sciencefiction schrijver H.P. Lovecraft. De regie van deze film ligt bij Richard Stanley, die eerder al de cultklassieker Hardware maakte. Een trailer is hier te bekijken.

Meer nieuwtjes over film zijn te vinden op onze dagelijks bijgewerkte films en series overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nicolas Cage blijkt bezig te zijn met National Treasure 3
Sluiten