Nieuw Animal Crossing-uitbreiding gaat enige betaalde DLC zijn

Games Jelle van Es 2 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Eén van de leukste games die we de afgelopen jaren op de Nintendo Switch hebben gezien is Animal Crossing: New Horizons. De game kwam uit op het moment dat we in de eerste lockdown terecht kwamen en wist ons vele uren te vermaken.

Het is nu eind 2021 en nog altijd is Animal Crossing: New Horizons een fijne game gebleken. Gaandeweg zijn er verschillende updates uitgebracht. En binnenkort kun je aan de slag gaan met de eerste betaalde uitbreiding. En volgens Nintendo gaat dat ook de enige keer zijn dat je moet betalen voor content.

Enige keer betalen voor Animal Crossing: New Horizons-uitbreiding

Tot nu toe hebben we in Animal Crossing: New Horizons dus verschillende gratis updates gekregen en dat was tof. Maar voor Happy Home Paradise moet je dus gaan betalen. Mocht je de upgrade willen maken naar de uitgebreidere versie van Nintendo Switch Online, waar je onder andere de Nintendo 64-games mee kan spelen, dan krijg je de update soort van gratis. De nieuwe uitbreiding moet veel dingen gaan brengen en geeft je de mogelijkheid om op zoek te gaan naar nieuwe eilanden, waar je dan vakantiehuisjes voor de bewoners van jouw eiland kan gaan maken. Maar na deze uitbreiding, lijkt de koek op te zijn.

Tegenover IGN liet een woordvoerder van Nintendo weten dat dit de laatste uitbreiding gaat zijn voor Animal Crossing: New Horizons. Daarna komt er eigenlijk niks meer bij, behalve dat je te maken hebt met bepaalde feestdagen op basis van wat er in de echte wereld speelt. Maar nieuwe gameplay-elementen ga je er niet meer bij krijgen.

2.0 update

Daarnaast krijg je ook de Animal Crossing: New Horizons 2.0 update. Deze is dus gratis. Met de nieuwe update kun je Brewster bezoeken in zijn coffeeshop en kon je met Kapp’n op de boot stappen en op zoek gaan naar nieuwe eilanden. Happy Home Paradise verschijnt op 5 november.

Mario Party Superstars: de ideale game om samen te spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen