Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 31 jan 2020

Nieuw Borderlands 3-evenement geeft je betere loot in kisten

Er zijn wat mij betreft veel redenen om Borderlands 3 te spelen. Het is een game die lekker wegschiet, die behoorlijk veel content heeft en waarbij je natuurlijk altijd op zoek bent naar nieuwe loot. De aankomende tijd is het daarbij verstandig om de zeldzame kisten te openen.

Want sinds gisteren is het Rare Chest Riches mini-event begonnen, nadat op diezelfde dag het Farming Frenzy-event afliep. Tijdens het nieuwe evenement is het verstandig om de zogenaamde Rare Chests te openen, want de kans is groter dat daar nu legendarische voorwerpen in zitten.

Betere loot tijdens nieuwe Borderlands 3 evenement

Het nieuwe Borderlands 3-evenement is dus gisteren begonnen en loopt tot en met 13 februari. Grote kans dat de dag daarna er dan iets gaat gebeuren met Valentijnsdag, wat in de vorige delen het geval was. Tijdens het evenement is de kans dat je een legendarisch voorwerp uit een Rare Chest haalt vergroot. Deze kisten vind je vaak nadat je een baas heb verslagen, maar ook op andere punten in de game. Het is dus verstandig om diverse shortcuts goed in de gaten te houden.

Borderlands 3
Borderlands 3 (Afbeelding: 2K Games)

Daarnaast heeft de ontwikkelaar laten weten dat je een grotere kans hebt dat je vaker in aanraking komt met zogenaamde Rare Spawns, Hammerlock Hunts en Targets of Opportunity. En wanneer je zo’n speciale vijand tegen het lijf loopt, is de kans ook groter dat ze na het verslaan een legendarisch voorwerp achterhalen. Verder heeft men besloten om het schalen van de moeilijkheidsgraad van de Takedown at the Maliwan Blacksite permanent te houden. In eerste instantie kon je dat eigenlijk alleen maar met vier man voltooien, maar dankzij een update was het mogelijk om de moeilijkheidsgraad naar de hoeveelheid spelers waarmee je het speelt te schalen. Dat zou tot en met gisteren lopen, maar men heeft besloten dat permanent te houden. En dat zal ook de standaard zijn voor toekomstige Takedown-evenementen. Op die manier kun je dus in je eentje alles gaan voltooien.

Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je weten of de game een beetje leuk is? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
Nieuw Borderlands 3-evenement geeft je betere loot in kisten
Sluiten