Nieuw design voor Sonic film blijkt goedkoper dan gedacht

We leven in een tijdperk waar het voor mensen makkelijker dan ooit is om hun onvrede te uiten. Zo ook over films en series. Kijk maar naar de vele petities die de afgelopen tijd zijn verschenen, bijvoorbeeld om het laatste Game of Thrones seizoen te laten herschrijven. Of wat dacht je van de storm aan negatieve reacties op het uiterlijk van Sonic in de aankomende live-action film?

Waar er in de meeste gevallen nauwelijks naar dit soort kritiek geluisterd lijkt te worden, heeft studio Paramount de kritiek op zijn Sonic-trailer wel direct opgepakt. De film werd namelijk uitgesteld om een ontwerp van het personage te kunnen maken. Ondanks dat dit grapje ze volgens geruchten 35 miljoen dollar heeft gekost, blijkt dat nu slechts 5 miljoen te zijn.

Nieuw ontwerp Sonic heeft 5 miljoen dollar gekost

Toen begin dit jaar trailer de eerste trailer voor Sonic the Hedgehog verscheen kwam er een storm aan kritiek. Veel fans vonden dat het personage dat ze zagen te weinig leek op het game character waar de film op gebaseerd is. Dit zorgde ervoor dat studio Paramount besloot om de film uit te stellen, zodat ze het personage wat konden bijschaven.

Gezien het nieuwe ontwerp van Sonic direct een stuk beter ontvangen werd, zou je zeggen dat het aanpassen van de film een goede keuze is geweest. Daarnaast bleek het goedkoper dan in eerste instantie beweerd werd. De geruchten gingen namelijk dat het aanpassen van Sonic de productiekosten met maar liefst 35 miljoen dollar verhoogd heeft. Volgens bronnen ging het hier in werkelijkheid om een bedrag van ”slechts” 5 miljoen dollar.

Hoe dan ook, de vernieuwde versie oogt volgens veel fans al een stuk beter. Hieronder is de meest recente trailer te zien:

Jim Carrey

De aangepaste Sonic the Hedgehog-film staat gepland om op 13 februari te verschijnen. Het figuurtje zal worden ingesproken door Ben Schwartz. Daarnaast zijn er rollen voor James Marsden (Westworld) en Jim Carrey, die de slechterik zal spelen.

Reageer op artikel:
Nieuw design voor Sonic film blijkt goedkoper dan gedacht
Sluiten