Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 14 mei 2019

Nu op Netflix: 6 gloednieuwe films en series | week 19 2019

Dat Netflix vol staat met fantastische films en series, wil niet zeggen dat er niets meer bij kan. Ondanks het feit dat de streamingdienst nog wel eens wat content verwijdert, komt er op wekelijkse basis iets bij. En dat was in week 19 van 2019 niet anders. 

Het is niet gek dat we bij Netflix het overzicht nog wel eens kwijtraken. Of het nu gaat om films en series die verdwijnen of juist toegevoegd worden: er gebeurt heel erg veel op platform. Daarom helpen we je iedere week met een selectie aan de tofste content die het daglicht afgelopen week heeft gezien. Kortom: het is nu te bekijken op Netflix.

Dit zijn de zes films en series van afgelopen week:

#1 Lucifer | Seizoen 4

Lucifer Morningstar heeft zijn dagen als de duivel inmiddels wel gezien. De heerser van de hel is flink uitgekeken op zijn huidige leven en besluit om alles om te gooien. Hij verlaat zijn troon met gemixte gevoelens en verkast naar Los Angeles. Daar vorm hij samen met LAPD agente Chloe Decker een team om een einde te maken aan het criminele circuit van de stad. Al is zijn vertrek uit de onderwereld misschien niet het beste wat hij had kunnen doen. De problemen stapelen zich op.

Het vierde seizoen van Lucifer staat nu op Netflix!

#2 Wild Card

Nick Wild is pittig verslaafd aan gokken en dat leidt hem tot de straten van Las Vegas. Om zijn uiterst dure verslaving te bekostigen neemt hij een aantal klusjes aan. Klusjes die ervoor moeten zorgen dat hij financieel gezien weinig zorgen heeft. Maar wanneer zijn vriendin bruut wordt mishandelt verandert alles. Hij is uit op wraak en wordt daardoor gedwongen het op te nemen tegen de maffia.

Wild Card is nu volledig te zien op Netflix.

#3 The Mechanism | Seizoen 2

De makers van Narcos hebben naast de productie van de bijzonder populaire serie niet stil gezeten. De producenten maakten nog een serie in de vorm van The Mechanism (ook wel bekend als O Mecanismo). In de serie volgen we Otto Jr. die het grootste corruptieschandaal uit de geschiedenis van Brazilië bloot probeert te leggen. In het eerste seizoen zagen we al hoe hij het er vanaf bracht en in dit tweede seizoen gaat het verhaal verder.

Beide seizoenen van The Mechanism staan nu op Netflix!

#4 Whitney

Whitney Houston was niet alleen een bijzonder persoon, maar ook een legendarische zangeres. In deze documentairefilm volgen we haar leven door middel van origineel materiaal en archiefbeelden. Het resultaat is een bijzondere en uniek documentaire. Voornamelijk vanwege het feit dat haar erfgenamen voor het eerst toestemming hebben gegeven voor de lancering van het verhaal. Het is een eerbetoon aan een onvergetelijke zangeres met een onvergetelijk verhaal.

Whitney is nu te zien op Netflix.

#5 The 100 | Seizoen 6

Radioactiviteit heeft er voor gezorgd dat de aarde onbewoonbaar geworden is. Om de mensheid te redden is The Ark gebouwd: een ruimteschip die levensmiddelen biedt om de mens als ras te behouden, maar dit schip heeft alles behalve een eeuwig leven. Honderd jongeren worden naar de aarde gestuurd om te kijken of de planeet weer enigszins bewoonbaar is. De groep komt er overigens achter dat de aarde wel degelijk bewoonbaar is, maar daar gaan wel flink wat risico’s mee gepaard. En die risico’s hebben zo goed als niets met de radioactiviteit te maken.

Het zesde seizoen van The 100 is sinds vorige week van start gegaan op Netflix!

#6 The Society | Seizoen 1

Wanneer een grote groep tieners op mysterieuze wijze belanden in een replica van hun eigen stadje, beginnen grote problemen. Ouders zijn nergens meer te bekennen en het stadje is compleet afgesloten van de rest van de wereld. Het wordt overleven tot de max en de tieners moeten er met elkaar voor zorgen dat iedereen in leven blijft. En dat is nog best veel gevraagd van mensen met weinig levenservaring.

Het eerste seizoen van The Society is nu te zien op Netflix!

Meer Netflix!

Benieuwd wat er vorige week verscheen op Netflix? Check dan zeker even onze vorige lijst. Wil je weten welke films en series er in de hele maand mei verwacht worden? Dan is dit zonder enige twijfel een tof artikel voor jou! Al het andere nieuws van Netflix volgen, kan via deze link. Je komt dan uit op alle artikelen die we over de streamingdienst schrijven.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 gloednieuwe films en series | week 19 2019
Sluiten