Jelle van Es
Jelle van Es Tech 2 jul 2019

Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series! | week 27 2019

Netflix staat helemaal vol met fantastische content, maar er is altijd ruimte voor meer. Zo dropt de streamingdienst op wekelijkse basis nieuwe titels op het platform, zodat jij je nooit hoeft te vervelen. Maar wat zijn nu precies de films en series die vorige week het daglicht hebben gezien en nu dus te checken zijn? 

Nieuwe films en series op Netflix

Om je een antwoord te geven op die vraag hebben we bij WANT ‘Nu op Netflix’ geïntroduceerd. Hierin kijken we naar de nieuwe films en series die het daglicht afgelopen week gevonden hebben op de streamingdienst en dus ook nu direct te checken zijn. Dat je door de bomen het bos niet meer ziet snappen wij ook, dus hebben we de meest opvallende titels voor je op een rijtje gezet.

Dit zijn de films en series van week 27 2019 die je nu direct kunt checken!

#1 The Big Bang Theory

The Big Bang Theory is zonder twijfel één van de populairste comedy’s van de afgelopen jaren. Mocht je de reeks nog nooit eerder hebben gezien, dan kun je nu gelijk losgaan met alle elf de beschikbare seizoenen. De serie gaat voer een stel vrienden die echte enorme nerds zijn. Zij proberen met elkaar te leven, de vragen van het universum te beantwoorden en tegelijkertijd de liefde te vinden.

The Big Bang Theory staat te schitteren op Netflix.

#2 The Fresh Prince of Bel-Air

Heb je liever iets meer klassieke humor? Dan is The Fresh Prince of Bel-Air wellicht iets voor jou. De reeks liep van 1990 tot en met 1996 en liet de wereld kennismaken met een jonge Will Smith. Van een straatschoffie uit Philidelphia wordt hij gestuurd naar zijn familie in de rijke buurt Bel-Air in Los Angeles. Daar moet hij wennen aan de gewoontes, terwijl zijn familie ook aan hem moet wennen. De serie is iconisch, maar wel wat verouderd hier en daar. De eerste aflevering inclusief het bekende liedje begon zo.

The Fresh Prince of Bel-Air is nu te zien op Netflix.

#3 Shaft

Ik hoop niet dat je onlangs naar de bioscoop bent gegaan om de film Shaft te bekijken. Want nog geen drie weken na zijn release in de bioscoop staat hij op Netflix. De film is dan ook niet heel erg goed ontvangen op Rotten Tomatoes, maar wanneer je je verstand op nul zet, is het vast en zeker de moeite waard. Andermaal zien we Samuel L Jackson in de rol van Shaft, maar wordt hij bijgestaan door zijn zoon en zijn vader. De laatste is Richard Roundtree, die in de jaren zeventig de rol van Shaft speelde.

Shaft staat nu op Netflix.

Netflix in de WantKast Podcast!

Artikelen over Netflix vind je op onze website genoeg en dat betekent dat we het er ook over hebben in onze eigen podcast. In WantKast deel ik iedere week, samen met Thomas Aalderink van Manners, het tofste technieuws van de afgelopen week. We hebben het over de ontwikkelingen, bespreken onze hoogtepunten en checken wat er tof is op het gebied van Netflix.

Benieuwd geworden, check dan de aflevering van deze week hieronder!

#4 Venom

Met Venom hebben we nog een grote Hollywood-productie die naar Netflix is gekomen. De film is echter alweer iets ouder en laat ons zien wat er gebeurt als Tom Hardy in de wereld van superhelden stapt. Hij komt in aanraking met het buitenaardse goedje dat hem laat veranderen in Venom. Het is qua superheldenfilm niet van het niveau van de Marvel-films, maar ook hier geldt weer dat het vermakelijk genoeg is om een avondje mee op de bank door te brengen.

Venom staat nu op Netflix.

#5 The Equalizer

Denzel Washington die keihard kont schopt? Kom maar op! The Equalizer kreeg vorig jaar een redelijk vervolg, maar het is met name dit eerste deel dat echt de moeite waard is. Hij komt uit 2014, maar als je hem nog niet eerder hebt gezien, dan is het echt de moeite waard om dat nu te doen. Hierin volgen we Robert McCall die een jonge prostituee uit de handen van de Russische maffia probeert te houden.

The Equalizer staat nu op Netflix.

#6 Exhibit A

Tot slot nog een Netflix Original met Exhibit A. Dankzij DNA onderzoek is het tegenwoordig een stuk gemakkelijk om daders te vinden, maar perfect is het zeker niet. Door dubieuze technieken worden soms onschuldige mensen veroordeeld. In het waargebeurde Exhibit A zien we hoe ook de wetenschap er soms volkomen naast zit.

Exhibit A staat nu op Netflix.

Meer Netflix?

Benieuwd wat Netflix nog meer voor toffe content op het platform heeft gegooid? Hier check je de content die we vorige week onder ogen kregen en deze films en series kunnen we in de rest van juli verwachten. Al ging Netflix alleen op de eerste dag van de maand al helemaal gek!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series! | week 27 2019
Sluiten