Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 18/02/2019

Netflix: 7 geweldige nieuwe films en series die je nu kunt checken

Netflix verandert het aanbod aan films en series op wekelijkse basis. Of er nu content verdwijnt of verschijnt: er is altijd wat te doen omtrent de streamingdienst. Maar wat moet je nu precies gaan kijken? WANT helpt je een handje!

Ook in de afgelopen week is er weer voldoende nieuwe Netflix content verschenen. Of het nu gaat om een gloednieuwe serie als The Umbrella Academy of een film in de vorm van Among Family, er is genoeg om je mee te vermaken. Dit zijn, volgens ons, de zeven films en series die de moeite waard zijn!

#1 The Umbrella Academy | 1 seizoen

Opgroeien in een samengesteld gezin is al lastig, laat staan als je dan ook nog eens allemaal beschikt over bijzondere krachten. The Umbrella Academy volgt het verhaal van een groep superhelden die weer bij elkaar komen wanneer hun adoptievader komt te overlijden. Die bracht de groep kinderen eerder bij elkaar om de wereld te redden, maar dat feest ging eventjes niet door. Nu de groep eindelijk weer bij elkaar is, is er nog steeds een wereld die gered moet worden. Alleen waar er destijds tijd genoeg was om dit te doen, begint deze tijd nu te dringen.

Het eerste seizoen van The Umbrella Academy staat nu op Netflix.

#2 The Holiday

Het is af en toe best lekker om weg te zwijmelen bij een film op Netflix. Wat dat betreft is het goed dat The Holiday nu op het platform te vinden is. We volgen Amanda, gespeeld door Cameron Diaz, die haar relatie alles behalve vlekkeloos ervaart. Om even een stapje uit dit leven te nemen, gaat ze op vakantie. Daar ruilt ze van huis met een onbekende Engelse en komt ze in het leven van Iris, gespeeld door Kate Winslet, terecht. Het leven ziet er even anders uit en laat zien dat het thuis helemaal niet zo slecht gaat als het lijkt.

The Holiday is nu te zien op Netflix.

#3 Homeland | 7 seizoenen

Nadat er in seizoen 3 een prachtig einde kwam aan Homeland besloten de producenten, tegen de wensen van de fans in, om de serie door te zetten. Een goede beslissingen aangezien Homeland inmiddels toe is aan haar, succesvolle, zevende seizoen op Netflix. We zien hoe de strijd tegen corruptie verder gaat voor Carrie, welke gaande is binnen de huidige Amerikaanse regering. Het is nog even genieten geblazen aangezien het volgende seizoen toch echt de laatste wordt. Geniet dus nog even met volle teugen, voor we het afsluitende seizoen in fietsen.

Alle zeven de seizoenen van Homeland staan nu op Netflix.

#4 Among Family

De neurotische Fikret en zangeres Solmaz, wiens 21-jarig relatie op dezelfde dag tot een einde komt, ontmoeten elkaar in geinige omstandigheden. Wanneer Solmaz’s dochter besluit te trouwen, moet Fikret de rol van zijn leven spelen. De bruiloft begint compleet uit de klauwen te lopen en beide familie’s moeten er met elkaar uit zien te komen. Een hilarische comedy die oorspronkelijk de naam Aile Arasinda draagt.

Among Family staat nu op Netflix.

#5 Larry Charles’ Dangerous World of Comedy | 1 seizoen

Humor weet het leven, vooral in het westen, te voorzien van plezier. Echter is dat niet overal ter wereld aan de orde. De legendarische comedy-schrijver Larry Charles, die bekend is van o.a. Borat en Seinfeld, gaat dat in deze documentaire reeks ontdekken. De beste man bezoekt plekken op de wereld waar deze vorm van kunst uiterst zeldzaam is en probeert dat te veranderen. Samen met lokale comedians laat hij, in risicogebieden, zien dat humor van grote waarde is.

Het eerste seizoen van Larry Charles’ Dangerous World of Comedy is nu te zien op Netflix.

#6 Dirty John | 1 seizoen

Dirty John vertelt het verhaal van de succesvolle, gelijknamige, podcast die gebaseerd is op een waargebeurd misdrijf. De uiterst charmante John Meehan weet Debra Newell met al het gemak van de wereld voor zich te winnen. Maar ondanks het feit dat haar omgeving waarschuwt voor de man, blijft ze hem geloven. En dat is een fout, want bij Meehan is niets wat het lijkt.

Het eerste seizoen van Dirty John staat nu op Netflix.

#7 Ken Jeong – You Complete Me, Ho

We kennen hem voornamelijk als Mr. Chow uit The Hangover, maar Ken Jeong is meer dan een acteur. Hij heeft meerdere malen laten zien bijzonder grappig te zijn en daar gaat hij nu gebruik van maken ook. Zijn allereerste stand-up show You Complete Me, Ho staat op Netflix. Hierin krijgen we verhalen te horen over Hollywood, zijn rol als Mr.Chow en zijn vrouw genaamd Ho.

De comedy-special van Ken Jeong staat nu op Netflix!

Reageer op artikel:
Netflix: 7 geweldige nieuwe films en series die je nu kunt checken
Sluiten