Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 8 jul 2019

Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | Week 28 2019

Netflix staat bommetje vol met fantastische films en series, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor nieuwe titels. De streamingdienst ziet dat zelf ook en komt iedereen week met gloednieuwe content aanzetten. Iets dat het afgelopen week uiteraard ook gedaan heeft. Maar de grote vraag is: welke van deze films en series moet je nu echt zien? 

Netflix komt met The Fresh Prince of Bel-Air, Blade Runner 2049 en meer!

In week 27 van 2019 heeft Netflix weer voldoende films en series toegevoegd aan het aanbod. Dat betekent dat je deze in week 28 van dit jaar eens rustig kunt bekijken. Maar we snappen stiekem ook wel dat jij, door al het content-geweld, door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we zes titels voor je op een rij gezet waarvan wij denken dat jij ze niet mag missen.

Of het nu gaat om alle zes de seizoenen van The Fresh Prince of Bel-Air of om de film Blade Runner 2049: deze moet je echt gezien hebben! Pak dus een bak popcorn, schenk wat te drinken in, lees je in en zorg ervoor dat je de komende week amper de bank afkomt. Dit zijn volgens ons dé titels van deze week.

#1 The Fresh Prince of Bel-Air | 6 seizoenen

Will Smith is anno 2019 nog steeds een van de grootste acteurs op aarde, maar is uiteraard ook ergens begonnen. Netflix neemt ons mee naar de tijd waarin het publiek voor het eerste kennis kon maken met deze man. The Fresh Prince of Bel-Air staat sinds 1 juli te schitteren op het platform en doet dat alles behalve bescheiden. De serie over de jonge Will Smith (ja, het personage het ook zo) die bij zijn rijke oom en tante in Bel-Air gaat wonen, is volledig te zien op de streamingdienst. Dat betekent dat er maar liefst zes seizoenen op je staan te wachten.

Al deze seizoenen van The Fresh Prince of Bel-Air staan nu op Netflix

#2 The Foreigner

Wanneer we Jackie Chan in de lijst met acteurs en actrices zien staan van een film, worden we eigenlijk al direct enthousiast. Met deze hilarische karatemeester is het bijna altijd lachen geblazen, maar in The Foreigner is de situatie net iets anders. In deze actiefilm krijgen we de serieuze kant van de acteur te zien. Dat is ook niet heel gek, want zijn dochter wordt in deze film vermoord door een stel Ierse terroristen. Quan (zoals zijn personage heet) is uit op wraak en laat al heel snel zien dat hij veel meer te bieden heeft dan goede service in zijn restaurant.

The Foreigner is nu te zien op Netflix.

#3 The Big Bang Theory | 11 seizoenen

Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn een stelletje nerds van de bovenste plank. Naast het feit dat ze het warm krijgen van comics, actiefiguren en games, zijn ze ook nog eens uiterst enthousiast over wiskunde en Fysica. Het zijn werkelijk waar genieën te noemen, maar wanneer er vrouwen in hun levens komen is dat al gauw ver te zoeken. Hun sociale vaardigheden zijn zo slecht als kan zijn, maar gelukkig zorgt hun blonde buurvrouw Penny voor hulp.

Het legendarische The Big Bang Theory staat met elf seizoenen sterk op Netflix.

#4 Blade Runner 2049

Zo’n dertig jaar na de gebeurtenissen van de eerste Blade Runner film ontdekt een nieuwe Blade Runner met de naam Agent K een verborgen geheim. Hierdoor zou de huidige maatschappij makkelijk in chaos kunnen verzinken. En om dit te voorkomen roept Agent K de hulp in van een oude bekende. Het nieuwste deel van Blade Runner verscheen in 2017, maar staat nu dus op je favoriete streamingdienst.

Black Runner 2049 is vanaf nu te checken op Netflix!

#5 Stranger Things | seizoen 3

Het is nog een wonder dat Hawkins na twee seizoenen Stranger Things nog op de benen staat. Het stadje is al tot twee keer toe geteisterd door gevaren vanuit de Upside Down en zal ook zeker niet ontsnappen aan een derde keer. Iets dat we te zien krijgen in een zooi gloednieuwe afleveringen van de populaire Netflix Original. Eleven moet het wederom, samen met haar vrienden, opnemen tegen de duistere gevaren van buitenaf.

Alle drie de seizoenen van Stranger Things staan nu op Netflix.

#6 The Accountant of Auschwitz

Oskar Gröning verzorgde de boekhouding in Auswitz en is dus niet betrokken bij de dood van miljoenen Joden. Althans, dat vind hij zelf. Maar de realiteit is dat hij wel degelijk bloed aan zijn vingers heeft en deelname had aan de holocaust. En daarvoor werd de man dan ook voor berecht. Hoe dat precies verliep en wat dat met zich mee bracht, is te zien in deze bijzonder documentaire.

The Accountant of Auschwitz is nu te zien op Netflix!

Meer Netflix

Ben je benieuwd geworden naar meer content op Netflix, dan zit je bij WANT helemaal goed! Net als deze week hebben we je ook vorige week een update gegeven over de laatste content, maar hadden we ook dit te melden. Wil je niets missen op het gebied van je favoriete streamingdienst? Check dan zeker even ons overzichtpagina!

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | Week 28 2019
Sluiten