Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 22 jul 2019

Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 30 2019

We vertellen het je iedere week en doe het gewoon nog een keer: Netflix staat bomvol fantastische content. De streamingdienst heeft een groot aanbod aan films en series, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte meer is voor nieuwe titels. Wekelijks wordt het aanbod versterkt met nieuwe toppers en dat is ook deze week niet anders. Maar welke moet je kijken?

Netflix vult aanbod aan met fonkelnieuwe films en series

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe films en series toe aan het aanbod. Dat is uiteraard ontzettend fijn, maar maakt de keuze van wat je nu precies moet kijken nog een beetje moeilijker. Om jou een handje te helpen lanceren we op WANT wekelijkse de Nu op Netflix rubriek. In deze rubriek checken we content die al op de streamingdienst staat (die jij dus direct kan kijken) en zoeken we de beste voor je uit.

Afgelopen week heeft Netflix onder andere het derde seizoen van La Casa de Papel gelanceerd, wat betekent dat je die al direct kunt gaan kijken (DOEN!). Maar welke titels zijn nog meer de moeite waard? We zetten ze voor je op een rij!

#1 La Casa de Papel (Netflix Original)| seizoen 3

La Casa de Papel gaat verder! Fans van de serie hebben zonder enige twijfel een tof weekend achter de rug, want afgelopen vrijdag werden er acht fonkelnieuwe afleveringen op Netflix gezet. De groep dacht rust gevonden te hebben na alle gebeurtenissen van de eerst twee seizoenen, maar niets lijkt minder waar te zijn. Het team komt weer bij elkaar en is klaar voor de volgende missie. Uiteraard wel met een aantal nieuwe aanwinsten. Wat deze missie precies is en hoe deze verloopt, is te zien in het derde seizoen!

La Casa de Papel seizoen 3 staat nu op Netflix.

#2 Pacific Rim

Reusachtige robots die een potje knokken met buitenaarde zeemonsters, dat is simpelweg wat Pacific Rim is. Deze met actie-beladen film van Guillermo del Toro (Hellboy) is simpelweg een feestje voor iedereen die het ook maar een beetje warm krijgt van visuele effecten en science-fiction. Is dat niet genoeg voor je, dan zijn Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) en Idris Elba (Luther) de personen die de hoofdrollen op hun rekening nemen. Ik denk dat we genoeg gezegd hebben.

Pacific Rim staat nu te schitteren op Netflix.

#3 Last Chance U (Netflix Original) | seizoen 4

Waar American Football in Nederland net zo bekend is als korfbal, is het in America een van de grootste sporten die er zijn. Sterker nog: een groot deel van de jonge bevolking is er afhankelijk van. Op scholen wordt de sport op professioneel niveau gespeeld en is dit vaak de enige manier voor jongeren om enige kans te maken op succes. Daardoor wordt deze sport al heel snel gezien als bittere noodzaak en is de term “hobby” al snel ver te zoeken. Iets dat in deze serie ontzettend lekker naar buiten komt.

Het vierde seizoen van Last Chance U staat nu op Netflix

#4 Detroit

In 1967 gaat het helemaal los in Detroit. Wanneer de politie een inval doet bij een bar zonder vergunning, worden er maar liefst 82 mensen gearresteerd. Het resultaat: er breken gewelddadige rellen uit die pas vijf dagen nadat ze begonnen tot een einde komen. Een gebeurtenis die 39 mensen fataal is geworden en honderden mensen gewond achterliet.

Het aangrijpende verhaal met John Boyega (Star Wars) in de hoofdrol staat nu op Netflix.

#5 Comedians in Cars Getting Coffee (Netflix Original)| seizoen 6

Zet een paar comedians in een auto, laat ze koffie halen en je hebt de allerleukste gesprekken. Althans, dat is wat we leren van de serie Comedians in Cars Getting Coffee. Jerry Seinfeld, een grote Amerikaanse comedian, stapt in de auto en rijdt rondjes met andere grootheden uit de wereld. Eddie Murphy, Ricky Gervais en Seth Rogen nemen onder andere plaats in de bijrijdersstoel. Een heerlijk concept en een heerlijke Netflix Original.

Het vierde seizoen van Comedians in Cars Getting Coffee staat nu op Netflix!

#6 Snow White and the Huntsman

Het verhaal van Sneeuwwitje kennen we allemaal wel, maar in deze vorm heb je hem nog nooit gezien. Snow White and the Huntsman is een vermakelijke actiefilm die het klassieke verhaal in een gloednieuw jasje steekt. Iets dat met o.a. Chris Hemsworth, Kristen Stewart en Charlize Theron uiterst goed gedaan wordt.

Snow White and the Huntsman staat nu op Netflix.

Meer Netflix?

Enthousiast geworden van deze lijst, dan zijn de toppers van vorige week ook zeker iets voor jou. Ben jij benieuwd welke titels we de rest van deze maand nog mogen verwachten, dan is dit artikel het lezen waard. Ben je sowieso te porren voor alles wat met Netflix te maken heeft? Dan vind je hier al onze berichten!

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 30 2019
Sluiten