Nieuw op Netflix: 13 Reasons Why, Spider-Man en de Obama’s

Ondanks het warme weer zijn er nog steeds mensen die ervoor kiezen om een Netflix middagje in te plannen. En terecht ook, want er zijn de afgelopen week weer flink wat toptitels aan de streamingdienst toegevoegd. Zoals altijd brengen wij deze nieuwe films en series voor jullie onder de aandacht.

Spider-Man, 13 Reasons Why: Dit is er nieuw op Netflix

Gezien de aankomende concurrentie van Disney Plus doet Netflix er natuurlijk alles aan om zo interessant mogelijk te blijven. Naast dat ze nieuwe originals produceren wordt ook het aanbod regelmatig bijgevuld. Hieronder hebben we 4 nieuwe titels voor jullie die het kijken waard zijn.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Of we Spider-Man nog in het MCU zullen terugzien is de vraag, maar op Netflix is de slingerende superheld gelukkig nog wel vertegenwoordigd. Zo kunnen we sinds kort genieten van Spider-Man: Into the Spider-Verse, volgens vele fans de beste superheldenfilm van 2018.

Dit project is niet alleen prachtig geanimeerd, maar bevat ook een goed verhaal dat zowel een ode als parodie op de bekende Marvel held is. Een dikke aanrader!

American Factory (documentaire)

De titel American Factory zal je misschien nog niks zeggen, maar de mensen die deze Netflix documentaire mede-geproduceerd hebben ken je ongetwijfeld. Het project is namelijk afkomstig van het productiebedrijf van Barack en Michelle Obama.

De docu laat zien hoe het eraan toe gaat in een Amerikaanse fabriek die beheert wordt door een Chinees bedrijf. In eerste instantie lijkt alles prima te verlopen, maar al snel is er sprake van een cultuurclash. Dit is natuurlijk niet leuk voor de medewerkers, maar het levert wel een pakkende Netflix documentaire op.

13 Reasons Why (Netflix original)

Netflix mag dan al vele controversiële series gemaakt hebben, maar de meest spraakmakende daarvan is waarschijnlijk nog wel 13 Reasons Why. Er werd onlangs zelfs nog een aflevering aangepast omdat er teveel klachten over waren.

Of het derde seizoen net zo heftig is kun je vanaf nu zelf gaan ontdekken, want het is in zijn geheel op Netflix te bekijken.

Hyperdrive

Naast films en series blijkt Netflix ook spelshows aan te bieden. Dit weten we vanwege het feit dat Hyperdrive onlangs op de dienst is verschenen. Hierin zien we deelnemers tegen elkaar racen op een bizarre hindernisbaan.

Dit project, dat mede-geproduceerd is door actrice Charlize Theron, deed ons een beetje denken aan de straatraces in Fast & Furious, maar dan natuurlijk wel legaal.

Mocht er voor jou echter niets bijzitten (of als je het allemaal al gezien hebt) dan kun je in dit overzicht meer Netflix tips terugvinden.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: 13 Reasons Why, Spider-Man en de Obama’s
Sluiten