Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 25 feb 2019

Nieuw op Netflix: 9 topfilms en series die je nu kunt checken

Het is weer maandag, wat betekent dat Netflix een verse barrage aan nieuwe films, series en documentaires voor je klaar heeft staan. We zetten 9 toppers op een rijtje die je vanaf nu kunt streamen!

Chef’s Table – seizoen 6

Chef’s Table is al vijf seizoenen lang een genot om te kijken, en daar komt nu ook een zesde seizoen bij. Je krijgt een kijkje in de keuken van de beste koks, maar ook daarbuiten. Want ook hun leven buiten de keuken heeft grote invloed op hun werk. De motivatie, de inspiratie. De link tussen cultuur, familie en eten, altijd schitterend in beeld gebracht.

Suburra – 2 seizoenen

Suburra is terug! Oftewel, een verse portie maffia, corrupte politici en intrige. Machtige families maken de dienst uit in deze Italiaanse hitserie. Een badplaats in de buurt van Rome vormt het strijdtoneel. Een aanrader!

The Kindness Diaries – 1 seizoen

Leon Logothetis is een presentator en schrijver. In deze documentaireserie reist hij de wereld over op een motor, op zoek naar de vriendelijke kant van de mensheid. De goedheid die overal te vinden is. Een verfrissende kijkervaring, tussen alle ellende en slecht nieuws die normaliter de revue passeert in dit soort documentaireseries. Ook hier geldt dat alles prachtig in beeld is gebracht.

Paddleton – film

Tijd voor een Netflix Original film! Ray Ramono ken je waarschijnlijk uit Everybody loves Raymond, een populaire sitcom. In deze film speelt hij de vriend van een terminale kankerpatiënt, die niet lang meer te leven heeft, gespeeld door Mark Duplass. Michael wil er het liefst zo snel mogelijk een einde aan maken, nog voor een pijnlijk en traag sterfbed. Hij vraagt zijn vriend om hulp. Een emotioneel doch grappig verhaal dat op IMDb maar liefst een 8.1 scoort.

Paris est à nous – film

Paris is Us is zo’n film die je gewoon moet gaan ervaren. We zullen niet meer verklappen dan dat deze Netflix Original over een vrouw gaat die schippert tussen de realiteit en haar dromen, met als decor een brandend Parijs. Vooral visueel een pareltje!

Leon van der Zanden: Supergewoon – comedyspecial

Leon van der Zanden staat bekend om zijn diepgaande comedyspecials, met herkenbare verhalen en comedy met een hart. Althans, zo beschrijft hij het zelf. Van de bank af rollen van het lachen, en toch achteraf geraakt zijn door de inhoud: dat is wat met je gebeurt tijdens het kijken van Supergewoon.

Bates Motel – 5 seizoenen

Bates Motel is een soort prequel van Psycho, de klassieker van Alfred Hitchcock. Een alleenstaande moeder koopt een motel, waarin ze ook haar zoon opvoedt. Wat dan gebeurt, is op zijn zachtst gezegd angstaanjagend, zonder dat het horror wordt. Met een prettig vleugje Twin Peaks!

The Story of Us with Morgan Freeman – 1 seizoen

We luisteren nog altijd graag naar de prachtige stem van Morgan Freeman. Dit keer neemt hij je mee op een reis rond de wereld, op zoek naar de thema’s die ons allemaal verbinden. Geloof, macht, oorlog, vrede, vrijheid. Alles is prachtig in beeld gebracht en even fascinerend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: 9 topfilms en series die je nu kunt checken
Sluiten