Nieuw seizoen Hannibal weer stukje dichterbij: “Erg hoopvol”

Hannibal is een van de beste series van het laatste decennium. Toch laat een vierde seizoen nog altijd op zich wachten. Komt die er nu toch eindelijk aan?

Hannibal Lecter is een van de meest bijzondere personages in de filmwereld. Er is zowel een films als een serie van gemaakt over de psychiater. De serie uit 2013 wist hoge ogen te gooien. Ondanks de populariteit van de serie, is er in vijf jaar nog altijd geen vierde seizoen van de show gekomen. Dit tot grote teleurstelling van de fans.

Een vierde seizoen van Hannibal

Toch mogen die fans weer hopen hebben als we de acteurs mogen geloven. Tijdens een Zoom meetup met de gehele cast van Hannibal werden opmerkelijke uitspraken gedaan. “Ik ben erg hoopvol” zegt showrunner Bryan Fuller tijdens de meetup van Nerdest. De cast praatte ook over een seizoen vier. “Geloof me, als we een vierde seizoen krijgen met alle onzin van Will Graham’s gebroken geest, komt iedereen terug.”

Hoewel er geen naam genoemd is van een streamingdienst die een vierde seizoen op zich neemt, zoemt de naam van Netflix wel rond. De serie is op de streamingdienst te zien nadat het eerder terug te vinden was op Amazon. Hannibal blijkt nog steeds hartstikke populair. Want ondanks dat de serie al jaren oud is, is het regelmatig terug te vinden in de top 10 van Netflix. Het lijkt dus een goede match te kunnen zijn.

Mads Mikkelsen gaf eerder al hints

Eerder hintte hoofdrolspeler Mads Mikkelsen al op een vierde seizoen van Hannibal. “Hannibal komt in juni op Netflix. Is een vierde seizoen onderweg?” liet hij op Instagram weten. Het zorgde al voor flink wat speculatie. Hij liet toen ook al weten er open voor te staan.

Helaas voor de Nederlandse fans, staat Hannibal niet op de Nederlandse Netflix. Hopelijk verschijnt de serie daar alsnog. Vorig jaar was die nog wel te zien bij de rode N.

Reageer op artikel:
Nieuw seizoen Hannibal weer stukje dichterbij: “Erg hoopvol”
Sluiten