Daniel Koster
Daniel Koster 07/08/2015

Vandaag: nieuw seizoen voor Prison Break, Pebble Time Steel te bestellen en 2,2 miljoen reserveringen voor OnePlus Two

Vrijdagavond; weekend! Uiteraard heeft de tech-wereld vandaag niet stilgezeten en is er genoeg nieuwswaardig gebeurd. Lees snel verder om op de hoogte te zijn van al het belangrijks dat zich vandaag in de technologische wereld heeft afgespeeld voor je ‘t weekend ingaat.

HTC One M9 krijgt Android 5.1

HTC rolt de Android 5.1-update in Europa uit voor het vlaggenschip. Naar alle waarschijnlijkheid bevat de update ook een patch die een ernstig Android-lek moet dichten. Hier lees je meer over deze update.

Apple.com heeft grote redesign ondergaan

De website van Apple heeft sinds vanmorgen een update betreft het design gekregen. De website, die jaarlijks meer dan één miljard keer wordt bezocht, heeft geen aparte webshop meer. Deze is geïntegreerd in de productpagina, wat een vrij logische stap is. Bekijk de site zelf.

OnePlus Two al 2,2 miljoen keer gereserveerd

De OnePlus Two, die een week geleden is aangekondigd, is nu al 2,2 miljoen keer gereserveerd. Dat is opvallend, aangezien grotere leveranciers van Android-smartphones als HTC en Samsung het momenteel moeilijk hebben. Waar beide bedrijven dalende verkoopcijfers naar buiten brengen, lijkt OnePlus te groeien. Lees ‘t hier.

Prison Break krijgt 10 nieuwe aflevering

Fox heeft bekend gemaakt dat het een compleet seizoen aan de huidige vier gaat toevoegen. Het besluit is mede door het herintreden op streamingdienst Netflix gekomen; het is een van de meest populaire series die is gebinged. Hier lees je meer over de opvallende beslissing.

iOS 9 schakelt naar mobiel netwerk over bij slechte WiFi

Wanneer een iPhone op iOS 9 draait en in een WiFi-netwerk hangt met een zwakke verbinding, zal het sneller overschakelen op het mobiele netwerk. Op deze manier zal de iPhone geen verbinding meer maken met netwerken waarbij het signaal zo zwak is dat een overdracht van data eigenlijk onmogelijk is. De functie, genaamd WiFi Assist, is handmatig aan- en uit te zetten. Lees ‘t hier.

Nieuw kantoor voor makers van Candy Crush

Stalen Pebble Time nu te bestellen

De stalen variant van de Pebble Time is vanaf nu voor iedereen te bestellen. Backers van de Kickstarter-pagina hebben het model eerder deze week al thuisgestuurd gekregen. Nu de early adapters voorzien zijn, heeft de smartwatch-fabrikant de mogelijkheid tot het bestellen voor iedereen publiek gemaakt. Hier lees je meer.

Microsoft laat iOS-developers programma verbeteren

Microsoft heeft de code van het programma waarmee iOS-apps naar Windows 10 te porten zijn op GitHub gezet. Het bedrijf hoopt hiermee dat mensen met kennis van Objective-C, de programmeertaal waarin iOS-apps tot afgelopen jaar in werden gemaakt, het programma waar nodig verbeteren. Lees hier meer over deze slimme zet van Microsoft.

Fijn weekend!

Reageer op artikel:
Vandaag: nieuw seizoen voor Prison Break, Pebble Time Steel te bestellen en 2,2 miljoen reserveringen voor OnePlus Two
Sluiten