Rutger Houweling
Rutger Houweling 12 dec 2015

Nieuw SkyDeck brengt je naar het dak van het vliegtuig

Als je dan toch het vliegtuig pakt om richting je bestemming te vliegen, dan kiezen wij wel het liefst voor een plek bij het raam. Dan kun je tenminste een beetje naar buiten koekeloeren. Van wolken kun je immers nooit genoeg krijgen én je valt er sneller van in slaap. Zo rustgevend zijn wolken. Toch biedt zo’n klein raampie aan de zijkant een beperkt zicht. Een panoramaview zit er in ieder geval niet in. En daar doet Windspeed technologies iets aan. Ze zijn bezig met de ontwikkeling van een Skydeck waardoor je een uitzicht van eerste klasse krijgt voorgeschoteld. Je wordt namelijk naar het dak van het vliegtuig gebracht.

Windspeed geeft aan dat de technologie in bestaande vliegtuigen kan worden gebouwd en dat de dome bovenop het vliegtuig net zo sterk is als de rest van het vliegtuig. Ook moet-ie tegen de meest extreme weersomstandigheden kunnen. Er gaat echter wel ruimte verloren en er komt gewicht bij. Dit zorgt voor minder passagiers en minder ruimte voor kerosine. En dat betekent een vermindering in omzet.

Als zulke plekken echter beschikbaar zijn zullen mensen er de hoofdprijs voor betalen dus dan wordt het weer gecompenseerd. Laat dit SkyDeck er dan ook maar snel komen. Dan maken wij graag een testvlucht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw SkyDeck brengt je naar het dak van het vliegtuig
Sluiten