Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 12 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe aflevering Rick and Morty gratis te bekijken (maar…)

Het heeft twee jaar geduurd, maar het vierde seizoen van Rick and Morty is nu eindelijk van start gegaan. Als een soort van beloning voor het lange wachten is de eerste aflevering nu geheel gratis online te bekijken.

Een klein nadeel is echter dat je in de Verenigde Staten woonachtig moet zijn om van de betreffende video te kunnen genieten. Wij kregen namelijk een foutmelding die aangaf dat de aflevering niet bekeken kon worden.

Rick and Morty seizoen 4

Het vierde seizoen van Rick and Morty telt 10 afleveringen en zal in twee delen gesplitst worden. Dit betekent dat de laatste 5 afleveringen pas in 2020 te zien zullen zijn. De eerste aflevering heet ‘Edge of Tomorty: Rick Die Rickpeat’ en is zoals de naam misschien al deed vermoeden een parodie op de film Edge of Tomorrow met Tom Cruise en Emily Blunt.

Mocht jij net als ons niet in de Verenigde Staten gevestigd zijn maar de aflevering toch willen bekijken, dan zou je kunnen overwegen om een VPN te gebruiken.

Rick and Morty wordt in meerdere landen op televisie uitgezonden, maar helaas niet in Nederland. Gelukkig zijn de eerste drie seizoenen ook op Netflix vertegenwoordigd. De kans is daarom erg groot dat het vierde seizoen over een tijdje ook via deze streamingdienst te zien zal zijn, al is daarover nog niks bekend.

Uiteraard is het wel mogelijk om deze aflevering door middel van een VPN te bekijken. Hiermee kan je geoblocking, zoals we dit noemen, omzeilen en is de aflevering alsnog beschikbaar.

Vijfde seizoen?

Ondanks dat het vierde Rick and Morty seizoen nog maar amper van start is gegaan blijkt dat de makers inmiddels ook al met een seizoen 5 bezig zijn. Het is nog niet bekend wanneer dit zal verschijnen, maar bedenker Dan Harmon heeft aangegeven dat er dit keer niet zo’n groot gat zal zijn als tussen het derde en vierde seizoen.

Mocht Rick and Morty jou wel bevallen zijn dan kun je hier een lijstje bekijken met een aantal andere animatieseries die voor volwassenen gemaakt zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nieuwe aflevering Rick and Morty gratis te bekijken (maar…)
Sluiten