‘Nieuwe Apple TV 4K klaar om verscheept te worden’

Een nieuwe generatie Apple TV 4K lijkt snel gereleased te worden. De geruchten gaan dat het device klaar is om verscheept te worden.

Dat beweert althans de oprichter van tech-site Front Page Tech Jon Prosser. Hij zegt dat de Nieuwe Apple TV 4K de codenaam Neptune T1125 draagt. Daarnaast zou Apple ook op het punt staan om een nieuwe iMac en AirPods aan te kondigen. Prosser heeft de afgelopen maanden meerdere keren gelijk gekregen over de release van nieuwe Apple-producten. De nieuwe Apple TV 4K heeft volgens de geruchten een A12X processor. Daarnaast heeft de gebruiker de keuzen tussen een model met 64GB of 128GB opslag. Meer nieuws is nog niet over het nieuwe product bekend.

Apple TV 4K

Er gaan al langere tijd geruchten over een nieuwe Apple TV 4K met een variant van de A12 of de A13-chip. Dat nieuws lijkt nu dus te worden bevestigd. Een nieuwe update voor Apple TV zou niet gek zijn, aangezien de laatste versie alweer uit 2017 stamt. Deze maakt op dit moment gebruik van een A10X Fushion Chip. Eerder ging er al rond dat Apple zou gaan werken met een HDMI 2.1 wat vooral voor games een groot voordeel is. Naast meer rekenkracht door de nieuwe chip lijkt de nieuwe Apple TV 4K dus vooral een update te zijn voor hun eigen gamedienst Apple Arcade.

Nog meer nieuwe Apple-producten op komst

Posser kondigde eerder deze week al aan dat Apple ook klaar is voor het verschepen van een nieuwe iMac en AirPods. Welke AirPods het zullen zijn, is nog niet bekend. Het meest voor de hand liggend lijken de ‘gewone’ te zijn. Posser staat bekend als een van de betrouwbaarste brengers van Apple releases. Eerder voorspelde hij al juist de komst van de iPhone SE en de Macbook Pro 2020 met 13-inch-scherm.

Reageer op artikel:
‘Nieuwe Apple TV 4K klaar om verscheept te worden’
Sluiten