Jelle van Es
Jelle van Es Tech 21 aug 2017

Nieuwe Assassin’s Creed Origins-trailer is om je vingers bij af te likken

Deze week wordt in de Duitse stad Keulen de jaarlijkse Gamescom gehouden. Honderdduizenden gamers gaan daar heen om aan de slag te gaan met games die binnenkort uitkomen. Assassin’s Creed Origins is zo’n game.

Assassin’s Creed Origins trailer ?

Het nieuwste deel uit de Assassin’s Creeds-serie neemt je mee naar het oude Egypte. Daar krijg je te maken met de geheimen van het oude land en neem je het op tegen verschillende vijanden. Je kunt varen over de rivier de Nijl, de legendarische piramides bezoeken of ronddwalen door grote steden. En daarbij krijg je ook te maken met de Romeinen van Julius Cesar. Dat is wat centraal staat in deze nieuwe, prachtige trailer.

Beschikbaarheid van de game

Het duurt helaas nog wel even voordat je met de game aan de slag kunt gaan. Assassin’s Creed Origins wordt op 27 oktober uitgebracht. De game komt dan uit voor de Xbox One, de PlayStation 4 en de pc. Dan kunnen we ook gaan zien in hoeverre de game anders is dan de voorgaande games.

Na Assassin’s Creed Syndicate heeft uitgever Ubisoft besloten om het roer een klein beetje om te gooien. Er is gekeken naar open wereld games, zoals The Witcher 3 en Skyrim en men wil proberen om zeker het Skyrim-systeem naar de game te brengen. Dat betekent dat je vrij kunt rondlopen en onderweg aan de slag kunt gaan met een veelvoud aan missies.

Ook is het vechtsysteem aangepast, waardoor gevechten langer moeten boeien. En tot slot heb je als speler de mogelijkheid om jouw personage te laten ontwikkelen, zodat hij steeds beter voor de dag komt. Daarin bepaal jij welke vaardigheden echt belangrijk zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nieuwe Assassin’s Creed Origins-trailer is om je vingers bij af te likken
Sluiten