Batman referenties en brute actie in Bad Boys For Life trailer

Je kunt van Michael Bay zeggen wat je wilt, maar de Bad Boys films zijn volgens veel liefhebbers het kijken meer dan waard. Het is daarom ook interessant dat er een nieuwe film rondom deze franchise aan gaat komen, namelijk Bad Boys For Life.

Waar de in september verschenen trailer volgens veel kijkers nog een beetje matig was is de nieuwe wat ons betreft wel de moeite van het checken waard.

Will Smith in nieuwe Bad Boys For Life trailer

Je hebt van die films waar plannen voor gemaakt worden, maar alsmaar niet in productie gaan. Dat gold in eerste instantie ook voor Bad Boys For Life. Dit omdat zowel regisseur Michael Bay als Will Smith – die een van de hoofdrollen vertolkt – te hoge salariseisen zou hebben. Deze optelsom zou de film te duur maken.

Gelukkig kreeg het Belgische regieduo Bilall Fallah en Adil El Arbi de kans om het project toch te realiseren. Hen ken je misschien van de film Patser, een foute Vlaamse gangsterfilm die volgens critici stiekem nog best oké was.

De nieuwe Bad Boys For Life trailer bevat naast de nodige actie ook flink wat humor, waaronder een referentie naar Batman:

In de film zien we de inmiddels flink wat ouder geworden Mike (Smith) en Marcus (Martin Lawrence). Waar deze laatste er geen problemen mee heeft om het voortaan wat rustiger aan te doen heeft Mike zich echter weer in de problemen gewerkt. Hij is namelijk doelwit geworden van een grootschalig drugskartel. Reden genoeg voor Marcus om zijn voormalige partner toch weer te hulp te schieten en samen de misdaad te gaan bestrijden. Want het blijven tenslotte ”Bad Boys for Life”.

Naast Will Smith en Martin Lawrence zullen ook Vanessa Hudgens, Charles Melton en Alexander Ludwig in de film te zien zijn. Bad Boys for Life zal vanaf 23 januari in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Mocht jij er nu al geen genoeg van kunnen krijgen dan is hier de eerste trailer te bekijken.

 

Reageer op artikel:
Batman referenties en brute actie in Bad Boys For Life trailer
Sluiten