Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 9 jan 2018

Gloednieuwe Black Panther Trailer zit vol met spectaculaire actie

Vers van de pers: een gloednieuwe Black Panther trailer. We zagen Chadwick Boseman’s personage T’Challa al even in de film Captain America: Civil War. Daar was hij aan de zijde van zijn vader, die bij een aanslag opkwam. Zodoende is T’Challa de nieuwe koning geworden van het Afrikaanse fictieve koninkrijk Wakanda. Maar tegelijkertijd is hij meer dan een koning. Ook dat zagen we in de film. Daar besloot hij onderdak te verlenen aan Captain America en Bucky Barnes, die gezocht werden.

Black Panther Trailer

Black Panther Trailer

Het was echt een voorproefje op hetgeen wat er komen zou gaan en nu is het bijna tijd om van de film te gaan genieten. Tegenover Chadwick Boseman zien we Michael B. Jordan, die we kennen van de Rocky-reboot. En als je NBA 2K speelt natuurlijk van NBA 2K17, waar hij een basketball-personage vervult. Andere rollen in de film worden vertolkt door onder andere Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker, and Andy Serkis. Een aantal daarvan zien we in deze zeer fijne en actievolle Black Panther Trailer.

Qua verhaal draait het voornamelijk om T’Challa, die zijn nieuwe plek in de wereld probeert te vinden als de koning van Wkanda en tegelijkertijd de verantwoordelijkheden die hij heeft als de Black Panther. Daarbij krijgt hij te maken met vijanden die hem willen afzetten en op die manier een nieuwe wereldoorlog te willen ontketenen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van CIA agent Everett K. Ross, een rol van Martin Freeman (Sherlock, The Hobbit) en leden van de Dora Milaje—Wakanda’s special forces. Dat belooft weer een flink spektakel te worden, waarbij je naast Wakanda ook een groot aantal andere locaties krijgt voorgeschoteld.

Volgende maand moet Black Panther in de Verenigde Staten in premiere gaan, waarna hij ook snel in de Nederlandse bioscopen draait. Check hier ook welke andere spectaculaire films de komende maanden uit gaan komen.

Reageer op artikel:
Gloednieuwe Black Panther Trailer zit vol met spectaculaire actie
Sluiten