Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 15 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Black Widow krijgt nieuwe teaser met Taskmaster in de hoofdrol

Waar we gisteren nog een trailer hadden uit het door Sony beheerde deel van Marvel, is het vandaag weer tijd voor een titel uit het oude vertrouwde MCU. Het gaat hier om Black Widow, de aankomende solofilm rondom de door Scarlett Johansson gespeelde Natasha Romanoff.

Bij een nieuwe film hoort natuurlijk ook een nieuwe slechterik en die krijgen we in zojuist verschenen trailer ook te zien. Het gaat hier om Taskmaster, die eerder al in de Marvel Comics te zien was. Ondanks dat hij in de nieuwe video maar kort in beeld komt, oogt hij als een imponerende tegenstander.

Nieuwe trailer voor Marvel film Black Widow

In de comics is Taskmaster echter meer een antiheld, die met name bekendstaat vanwege zijn gave om de fysieke kracht van zijn tegenstander over te nemen. Als het personage deze krachten ook in de film zal hebben dan kunnen we het ons voorstellen dat helden het er moeilijk mee gaan krijgen. Het is vreemd genoeg nog niet bekend welke acteur Taskmaster zal vertolken.

In de aankomende Black Widow film zien we een reünie tussen een aantal mensen uit het verleden van Natasha Romanoff, waaronder haar mede-Black Widow spion Yelena Belova (Florence Pugh) en de door David Harbour gespeelde Red Guardian. Deze laatste is een soort Russische variant van Captain America, die echter de nodige gebreken lijkt te hebben.

Iron Man

Mensen die Avengers: Endgame gezien hebben weten dat Black Widow zichzelf uiteindelijk heeft opgeofferd in de strijd tegen Thanos. De aankomende film speelt zich echter voor Endgame af, in de periode tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War, om precies te zijn. Volgens de geruchten gaat ook de door Robert Downey jr. gespeelde Iron Man/Tony Stark weer in de film te zien zijn. Ook dit personage overleefde Endgame niet.

Black Widow zal vanaf 29 april in de bioscoop te zien zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Black Widow krijgt nieuwe teaser met Taskmaster in de hoofdrol
Sluiten