Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 4 oktober 2019

Nieuwe cinematische Death Stranding-trailer is lekker vaag

Death Stranding is qua ontwikkeling nu helemaal af en dat betekent dat de release van de game langzaam maar zeker dichterbij komt. Met die release, begint ook de promotie van de game. In die categorie heeft PlayStation nu een nieuwe cinematische trailer vrijgegeven, die onder andere in bioscopen wordt getoond. Maar of dat er uit eindelijk voor zorgt of mensen de game gaan kopen, dat is nog de vraag.

Death Stranding cinematische trailer

Het ding met deze trailer is dat het voornamelijk nieuwkomers moet interesseren om de game te gaan halen. Het probleem, en dat is het probleem al tijdens het complete traject, is dat het zo vaag is. Nog altijd is het lastig om Death Stranding te beschrijven. Het heeft absoluut alle potentie om een hele dikke game te gaan worden, maar op een bierviltje opschrijven wat het precies is, is een absolute no-go. Toch zit de nieuwste trailer vol met sfeer en maakt het mij toch enthousiast om de game straks in huis te halen. Bekijk de gloednieuwe trailer van Death Stranding hieronder.

Als we dan toch een poging moeten ondernemen om Death Stranding te duiden, dan is het een game waarbij je door het Verenigde Staten van de toekomst reist om daar de mensen met elkaar in contact te brengen. Men heeft er in veel gevallen voor gekozen om alleen te wonen en dat zorgt voor eenzaamheid. Daarnaast zijn overleden mensen vaak nog aanwezig in de alternatieve wereld en die kunnen zo nu en dan voor problemen zorgen. Jij gaat daarbij aan de slag met Sam, die op reis gaat om zijn missie uit te voeren.

Maar waarschijnlijk zit ik hier alsnog helemaal mis mee. Death Stranding lijkt echt zo’n game te gaan worden die je moet gaan spelen om het te begrijpen. Heel erg lang hoef je daar niet meer op te wachten. Death Stranding verschijnt op 8 november en is dan exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nieuwe cinematische Death Stranding-trailer is lekker vaag
Sluiten